Σελίδες

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Δολοφονήθηκε ηγετικό στέλεχος της "Χρυσής Αυγής". Τα λαθροόρκ ή οι ηλίθιοι φανατισμένοι της αριστεράς;


Δολοφονήθηκε με αποτρόπαιο τρόπο από άγνωστους δράστες μέχρι στιγμής, το ηγετικό στέλεχος της εθνικού κόμματος "Χρυσή Αυγή", Ηλίας Παναγιώταρος. Τo πτώμα του βρέθηκε σε ερημική περιοχή της ευρύτερης Αττικής.
Σύμφωνα με τη νεκροψία που του έγινε, ο δολοφονημένος δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι, στο στήθος, την κοιλιακή χώρα αλλά και το λαιμό. Περιοχές του προσώπου του ήταν παραμορφωμένες. Τα τραύματα στο πρόσωπο που προκάλεσαν την παραμόρφωση δεν έχει ξεκαθαριστεί αν προκλήθηκαν πριν ή μετά τα μοιραία χτυπήματα με μαχαίρι που προκάλεσαν το θάνατο.
Ο εκλιπών, που σύμφωνα με μαρτυρία της γυναίκας του είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του από προχθές, δεχόταν τον τελευταίο καιρό τηλεφωνικές απειλές από διάφορους που τον προειδοποιούσαν ότι αν συνέχιζε την πολιτική του δράση θα τον δολοφονούσαν.
Η κηδεία θα γίνει αύριο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, όπου αναμένεται να παρευρεθούν πολλά μέλη της κόμματος, καθώς και ο αρχηγός του Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την δολοφονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: