Σελίδες

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

"Γιατί μυξοκλαίς και τι φαντασιώνεσαι.... Τράγκα;"


΄Μή μου μαλώνετε τον Τρα(γ)κα. Μερικές ιστορίες για διαπλεοκόμενους και λαμόγια άσχετες.
Ιστορία πρώτη: Τον παλιό καλό;καιρό υπήρχε ενας δημοσιογράφος που παρακολουθούσε βήμα -βήμα στο εξωτερικό έναν γέροντα πρωθυπουργό που πήγε -όπως και κάθε απλός άνθρωπος- στο Λονδίνο να βρεί τη γειά του. Στόχος να τον "πιάσει" σε ενσταντανέ με την αγριογκόμενα που τον συνόδευε....

Το παράκανε ο λιγδιάρης και ο γραμματέας του ραμολί τούχωσε κάτι μπάτσες για να στρώσει.

Αξιοσημείωτο:΄Οταν μετά απο λίγο καιρό ο γυμνοσάλιαγκας που λέγαμε τόπαιξε κι΄εκδότης "σοβαρού" περιοδικού το πρώτο φύλλο "κοσμούσε" η φάτσα της αλανιάρας που είχε γίνει και  πρωθυπουργέσσα. Καμμιά κακία και μιά αγιογραφία έτοιμη.

Ιστορία δεύτερη: Κατηγορείται ο αγράμματος ψευτοεκδότης ότι ένα κορόϊδο απ΄αυτά που του δουλεύανε πάντα τσάμπα-σκλάβοι σε γαλέρα αλλιώς δόκιμοι-εκβίαζε κάποιον .΄Οταν το πιάσανε το μαγκάκι λέει αυτά μου τάλεγε τ΄αφεντικό .Τον πάνε στ΄αφεντικό και κείνος-γνωστός καλαμπουρτζής- λέει οτι γι΄αστείο τουτάλεγε και 'κείνος τα πήρε σοβαρά. Η αδέκαστη δικαιοσύνη πείσθηκε αυτόματα και το θύμα προχώρη σε εντατικά μαθήματα για βελτίωση του χιούμορ του κι΄ο εκδότης -λέμε τώρα- πιθανότατα σε νέες φάρσες που δεν μάθαμ γιατί τα επόμενα θύματα είχαν αγγλική αίσθηση του χιούμορ.

Ιστορία τρίτη: ο πιό πάνω συχαμένος έχοντας μιά βρωμοφυλλάδα που πουλούσε περίπου 500 φύλλα την ημέρα σ΄όλη τη χώρα -την έβγαζε και Κυριακή μή χάσουμε-έπαιρνε περίπου δυόμιση με τρία εκατομμύρια το χρόνο κρατική διαφήμιση απο τον Καραμανλή τον μικρό όνομα και πράμα και τον έβριζε κάθε μέρα.Για να μπορούμε να συγκρίνουμε μιά άλλη φυλλάδα που πουλούσε 250.000 φύλλα την Κυριακή έπαιρνε κατά τι μικρότερο ποσό..Τώρα άλλες ιστορίες δεν χωράνε να πούμε.

Επανερχόμαστε στον κ. Τράγκα .Βρίζοντας ,κοροίδευοντας και εκ του ασφαλούς -σιγουράντζας πάντα -νομίζει σαν την ψείρα οτι αφού χόρτασε μπορεί να βγεί και στο πέτο.

΄Ομως "ξεκωλιάρα" δεν σε παίρνει να πείς την φράου απο το αντιστασιακό Κούγκι του τεννίστα Χατζηνικολάου γιατί θα σου σκίσει αυτό που της είπες .Και τώρα για μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ που αρπάξες πρόστιμο μυξοκλαίς και φαντασιώνεσαι οτι εισαι ο Μαγαλέξαντρος ψευτόμαγκα και πιό βρώμικε -δικός σου ο χαρακτηρισμός -των Βαλκανίων.Αλήθεια γιατί περιορίζεις τόσο τα όρια σου ακατάβλητε ;

*αναγνώστης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: