Σελίδες

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Νέα στρατηγικά σχέδια για το φυσικό αέριο καταθέτει το Ισραήλ;

Το θέμα του φυσικού αερίου φαίνεται να παίρνει ανεξέλεγκτες και αντεθνικές κατευθύνσεις.
Στο σενάριο διοχέτευσης του αερίου προς Ευρώπη δια μέσου Τουρκίας έρχεται τώρα ένα νέο σενάριο που εκπηγάζει από τους στρατηγικούς σχεδιασμούς του Ισραήλ , για κατεύθυνση του προς την Ασία και τελειωτική ματαίωση των σχεδιασμών δημιουργίας αγωγού προς Ευρώπη μέσω Ελλάδος.
Ορθός και εθνικός στρατηγικός σκοπός είναι να περάσει ο αγωγός μέσω Ελλάδος προς Ευρώπη. Τούτο θα είχε ως αναγκαίο επακόλουθο την δημιουργία ισχυρής αμυντικής γραμμής Κύπρου – Ελλάδος και θα εξυπηρετούσε τα σχέδια για ένα ενιαίο εθνικό στρατό και κοινή

αντιμετώπιση του τουρκικού κινδύνου σε Θράκη – Αιγαίο – Κύπρο.

Το φυσικό αέριο για εμάς τους εθνικοκοινωνιστές , είναι μια ευκαιρία ενδυνάμωσης του στρατηγικού άξονα Ευρώπης – Ελλάδος – Κύπρου – Μέσης Ανατολής , που θα έχει πολλαπλά οφέλη στο έθνος . Φαίνεται όμως ότι ο σιωνισμός και οι υποτακτικοί του άλλα σχέδια έχουν στο νου τους.
Καλούμε τις εθνικές δυνάμεις να στηρίξουν ανοικτά την ευρωπαϊκή κατεύθυνση του αγωγού μέσω Ελλάδος και καταγγέλλουμε κάθε υπόγεια και μυστική συμφωνία που θα ακύρωνε αυτή την επιλογή. Οι κρατούντες οφείλουν να υπερασπιστούν την κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας και την ευρωπαϊκή της προοπτική .


Γραφείο τύπου και ενημέρωσης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗ Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: