Σελίδες

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο Αργύρης στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Τυχεροί ΠΑΣΟΚοι, ποιος «την χάρη σας»!

Ο Αργύρης στην συνηθισμένη του
ενασχόληση! Τον καθαρισμό της
μύτης του...
Όπως διάβασα στον τοπικό τύπο ο Ευάγγελος Αργύρης, ένας από τους αντιπροέδρους της βουλής , προορίζεται για την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό τον Βενιζέλο για να συμπληρωθεί το προφίλ του κόμματος. Μετά τον νέο αρχηγό που διετέλεσε και «ως ο χειρότερος υπουργός οικονομικών ολόκληρης της Ενωμένης Ευρώπης» ένας ακόμη αστήρ αναμένεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια νεκρανάστασης του κόμματος. 
Έχει όλα τα προσόντα! 
Απόφοιτος εξαταξίου Γυμνασίου είναι αν και, εδώ στα Ιωάννινα, οι κακές οι γλώσσες λένε ότι δεν έχει απολυτήριο. Άλλοι λένε ότι ο Αργύρης τελείωσε τελικά το λύκειο την ίδια χρονιά και στην ίδια ηλικία που «πήρε» πτυχίο και η Ντόρα Μπακογιάννη (γύρω στα πενήντα τους).
Υπήρξε πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου των «πόθεν  έσχες» των βουλευτών ενώ ο ίδιος κατά την προεκλογική περίοδο, σαν υποψήφιος περιφερειάρχης, (κυριολεκτικά πάτωσε), δεν κατέθεσε ως όφειλε πλήρη στοιχεία αλλά έδωσε ψευδή  δηλαδή εκείνα που δήλωσε με το "πόθεν έσχες" στη Βουλή χωρίς να δημοσιοποιήσει:
α) τα περιουσιακά στοιχεία της οικογενείας του (παιδιών και συζύγου)
β) χωρίς να δηλώσει αν έκανε ή όχι μεταβίβαση περιουσιακών του στοιχείων και

γ) την αγορά οικιών στο Λονδίνο (πολλά ακούγονται), αν και όχι στην ίδια πολυτελή συνοικία με του Γιωργάκη Παπανδρέου
για τα οποία είναι, προφανώς, εκτεθειμένος στη συνείδηση της κοινής γνώμης, μια και  δεν το έχει πράξει ακόμα.
 
Ίσως να ήταν και ένας από τους 5-6 ισχυρούς λόγους που έφαγε τις σφαλιάρες του στις εκλογές για την ΤΑ.
Έχει βουλιάξει οικονομικά όσες συνεταιριστικές επιχειρήσεις υπήρχαν στον νομό  μας με αποτέλεσμα να κλείσουν ή να πουληθούν κοψοχρονιάς επειδή τις είχε μετατρέψει σε προσωπικό πολιτικό παραμάγαζο (διορισμοί, μισθοί κτλ).
Δεν έχει προσφέρει τίποτε το ουσιαστικό στην περιοχή ενώ οι τυχόν «κομματικές εξυπηρετήσεις» του είχαν ανταποδοτικό χαρακτήρα (ψήφοι) και με τα αποτελέσματα που μόλις προαναφέρθηκαν.
Τελικά το ΠΑΣΟΚ προόρισται να ζήσει θα ζήσει (όπως-όπως)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: