Σελίδες

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Καμμένος σε Παπούλια: «Παραχωρείται εθνική κυριαρχία». ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Επίσης, με την ευκαιρία της συνάντησης συζήτησαν για τις εκλογές, το νέο Μνημόνιο, αλλά και την τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων.
Κατά την επίσκεψή στο προεδρικό Μέγαρο, το μεσημέρι, ο κ.Καμμένος έθεσε στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ζήτημα της αντισυνταγματικότητας της νέας δανειακής σύμβασης και «ειδικότερα όσον αφορά στην παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές ανέφερε ότι «είναι μονόδρομος...
για εθνική στροφή της χώρας» και σχετικά με το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων που συζητείται στην Βουλή είπε ότι πρόκειται για δυστυχία του λαού, με ευθύνη της συγκυβέρνησης, να μην έχουν καταβληθεί μισθοί και συντάξεις και να επιδιώκεται να εισπράξουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
«Είπαμε στον Πρόεδρο ότι υπάρχει δυσαρμονία ανάμεσα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία και το λαϊκό αίσθημα και τον καλέσαμε εντός του Συντάγματος να πράξει τα δέοντα», δήλωσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι ανέπτυξε στον Πρόεδρο τις ενστάσεις του την αντισυνταγματικότητα του Μνημονίου.
Κατά την είσοδό του κ. Καμμένου στο γραφείου του κ. Παπούλια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον καλωσόρισε λέγοντας ότι είχαν να συναντηθούν από το κοινό ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει προ τετραετίας στο Βιετνάμ, όταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής στην κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: