Σελίδες

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Πάνος Καμμένος στον ΣΚΑΪ


«Έχει καταρρεύσει η συγκυβέρνηση»(βίντεο)

Σκληρά λόγια κατά πάντων χρησιμοποίησε ο Πάνος Καμμένος από την Κρήτη όπου βρίσκεται για προεκλογική περιοδεία.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή κατηγόρησε τον Αντώνης Σαμαρά ότι «έκανε τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα από τη μεταπολίτευση και μετά» και υποσχέθηκε μία έκπληξη κατά τη διάρκεια της περιοδείας του αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και νέο στέλεχος μεγάλου κόμματος.
Δήλωσε χαρακτηριστικά «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν κάνουν μεταγραφές αλλά εγγραφές ψυχής»
Ο Πάνος Καμμένος καταφέρθηκε ξανά κατά του μνημονίου και είπε ότι δεν...
θα συνεργαστεί με κανέναν μετά τις εκλογές διότι «πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που έφεραν τη χώρα ως εδώ» υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία συνθήκη που να δίνει το δικαίωμα στους εταίρους να μας αποβάλλουν από το ευρώ.
Καταλήγοντας ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» τόνισε ότι ήρθε η ώρα να φύγουν οι τοκογλύφοι και τα τσιράκια τους για να σωθεί η Ελλάδα.
Βέβαια, ο κ. Καμμένος υπέπεσε και σε ένα γλωσσικό ολίσθημα που υποσυνείδητα δείχνει ότι το αίμα νερό δεν γνεται.Αναλύοντας τις πρροτάσεις του για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας έφερε το παράδειγμα της συμφωνίας με την COSCO που έγινε επί ΝΔ αναφέροντας κατά λάθος «πρέπει να γίνουν διακρατικές συμφωνίες όπως κάναμε εμείς με την COSCO»…
Η αμηχανία ξεπεράστηκε σύντομα και η συνέντευξη συνεχίστηκε κανονικά
Δείτε τα βίντεο

SKAI_04_07_2012_07_52_15.flv

SKAI_04_07_2012_08_01_48.flv



Δεν υπάρχουν σχόλια: