Σελίδες

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Απελάστε όσους δηλώνουν Τούρκοι.Διώξτε τους υποψηφίους από τα κόμματά σας.Συμπεριφερθείτε επιτέλους σανΈλληνες!

«Τούρκος ψηφίζει Τούρκο» στη Θράκη


Στην περιθώριο της προεκλογικής παραζάλης και της έντονης κομματικής αντιπαράθεσης ένα εθνικό θέμα βρίσκεται στα αζήτητα.
«Τούρκος ψηφίζει Τούρκο» στη ΘράκηΣτη Θράκη το σύνθημα «Τούρκος ψηφίζει Τούρκο» κυριαρχεί στις συγκεντρώσεις μουσουλμάνων, ενώ στο παρασκήνιο η Άγκυρα προωθεί με κάθε τρόπο δικούς της υποψήφιους βουλευτές για να περάσουν το κατώφλι του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Κι όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα, που η λαθρομετανάστευση συνεχίζεται στον Έβρο, που εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις βασικές πύλες εισόδου.
Η εκπομπή του newsbomb «Αποκαλύπτω» με τους Κώστα Χαρδαβέλλα και τον Χάρη Λαζαρόπουλο ανέδειξε το θέμα της Θράκης, που αποκτά ξεχωριστή σημασία λίγες ημέρες προ των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Κόκκινος: Η Τουρκία σπρώχνει χρήμα για την προώθηση υποψηφίων

Πακτωλό χρημάτων για την προώθηση της υποψηφιότητας...

των Ελλήνων
μουσουλμάνων διοχετεύει η Τουρκία στη Θράκη, επεσήμανε ο Αθανάσιος – Μιλτιάδης Κόκκινος, υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑ.ΟΣ στο υπόλοιπο Αττικής.

«Στη Θράκη η Τουρκία δίνει πάρα πολλά χρήματα και εν όψει αυτών των κονδυλίων και των εκλογών μπορεί να υπερθεματίζει ο Μουφτής ή οποιοσδήποτε άλλος», ανέφερε ο ίδιος.

Ανησυχία στον πολιτικό κόσμο

Την ανησυχία τους για τα όσα συμβαίνουν στη Θράκη εξέφρασαν οι εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, που βρέθηκαν στο πάνελ της εκπομπής.

Ο Πάνος Τριγάζης, μέλος της Κ.Π.Ε του Συνασπισμού, οικονομολόγος και διεθνολόγος, δήλωσε: «Ανησυχούμε για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και αυτό που ζούμε υποβαθμίζει την εθνική μας ανεξαρτησία και το δικαίωμα της Ελλάδας να προασπίζει τα εθνικά της συμφέροντα και την κυριαρχία της».

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «οι εργαζόμενοι που ανήκουν στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης δεν είναι εχθροί μας». Προσέθεσε ότι όσο η χώρα μας διασφαλίζει ίσα δικαιώματα προς όλους τους πολίτες της «δεν έχει να φοβάται τίποτα».

Την εφαρμογή πολιτικής ελέγχου της μειονότητας από την πλευρά της Τουρκίας έθιξε οΠαναγιώτης Ζαρίφης, στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών στη Γενική Δ/νση Μετανάστευσης.

«Δεν μπορεί να ασκηθεί εθνική πολιτική εάν δεν συντρέχουν διάφορες προϋποθέσεις. Το ζήτημα υπάρχει μονίμως, διότι από τη απέναντι πλευρά εφαρμόζεται πολιτική ελέγχου της μειονότητας. Εμείς δεν τα σταματήσαμε αυτά», είπε. Και έφερε ως παράδειγμα ότι σε όλη τη χώρα «γίνεται πολιτικός γάμος εκτός από τη Θράκη».

Η Ελλάδα εγκατέλειψε τη Θράκη

Ξένοι στην ίδια τους τη χώρα αισθάνονται οι κάτοικοι της Θράκης. Και πώς να νιώθουν διαφορετικά, όταν το ελληνικό κράτος τους έχει εγκαταλείψει.

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση της Αικατερίνης Παλιού, υποψήφιας βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε να κάνουμε με Έλληνες πολίτες. Ναι, υπάρχει πρόβλημα», παραδέχθηκε.

«Η Τουρκία κάνει τη δουλειά της, το Προξενείο ξέρουμε πολύ καλά τι κάνει. Το θέμα είναι κατά πόσο ενδιαφερόμαστε εμείς για τα δικά τους προβλήματα. Αυτό λέει η Θράκη: Έχουμε εγκαταλείψει τη Θράκη», προσέθεσε η ίδια.

Την εμπειρία του μέσα από τις συχνές επισκέψεις στη Θράκη, μετέφερε ο Παναγιώτης Μαυροειδής, υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Πηγαίνω συχνά στη Θράκη λόγω της δουλειάς μου, είμαι μηχανικός στην ανακύκλωση. Υπάρχει κοινωνική ερήμωση, κουφάρια επιχειρήσεων. Πολλοί Έλληνες πήραν επιδότηση 70% από το κράτος, τα έβαλαν στην τσέπη τους και έφυγαν. Μεγάλο πρόβλημα η ανεργία», σημείωσε ο ίδιος.
DSC5258

Προβλήματα δημιουργεί το Προξενείο της Κομοτηνής

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση στην εκπομπή του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμου.

Ο σεβασμιότατος ανέδειξε τις ασφυκτικές πιέσεις, που υφίστανται οι κάτοικοι της Θράκης από το Προξενείο της Κομοτηνής.

«Υπό πίεση και με βία ομολογούν σήμερα ότι είναι Τούρκοι, όχι μόνο οι τουρκογενείς, πολύ περισσότερο και οι Πομάκοι», είπε.

«Έρχεται τώρα το ελληνικό κράτος και χαρακτηρίζει όλους Τούρκους. Αυτό είναι λάθος. Είναι άνθρωποι συμπατριώτες μας, που τους ξέρουμε και τους βοηθάμε. Καταπιέζονται από το τουρκικό Προξενείο που βρίσκεται στην Κομοτηνή», σημείωσε.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το 89% των γυναικών στην ψυχιατρική κλινική είναι μουσουλμάνες, που καταφεύγουν εκεί λόγω βίας και ξυλοδαρμού!

Σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας

Μία άλλη διάσταση στο θέμα ο Δημήτρης Κιτσίκης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οττάβα, ειδικός των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.

«Έχει μπει για τα καλά στο μυαλό μερικών μεγάλων δυνάμεων, να διαμελίσουν την Ελλάδα. Ο σκοπός τους είναι να βάλουν στο χέρι τις πηγές ενέργειες», είπε μιλώντας στην εκπομπή.

Ο ίδιος καταφέρθηκε κατά των κομμάτων εξουσίας, που έχουν θέση υπό κατοχή τη χώρα. «Η Θράκη είναι ένα τμήμα της Ελλάδας, δείτε τι έγινε με τη χώρα», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: