Σελίδες

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Δεν θέλω να με λυπούνται. Θέλω να νιώσω ξανά υπερήφανος Έλληνας... Θα ψηφίσω το κόμμα με την πλέον περήφανη και ελληνοπρεπή θέση.

Τις τελευταίες ημέρες έγινα αποδέκτης μηνυμάτων και κειμένων φίλων μπλόγκερς σχετικά με τις δηλώσεις της Λαγκάρντ. Δεν μπόρεσα να καταλάβω την οργή που μας κατέλαβε όλους μας και μάλιστα δεν ικανοποίησα το επίμονο (γύρω στα 10 μηνύματα) αίτημα της Αλεξάνδρας Τράγκα να απαντήσω μέσω facebook  στην πρόεδρο του ΔΝΤ (άσε που δεν τα καταφέρνω στην χρήση του FB).
Τι είπε η Λαγκάρντ; Ότι λυπάται περισσότερο τα παιδιά του Νίγηρα απ' ότι τα Ελληνόπουλα και απορώ... Είναι άξια για λύπηση αυτήν την στιγμή τα παιδιά μας και μάλιστα συγκρινόμενα με αυτά του Νίγηρα; Να τα συγκρίνω με τα παιδιά της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Σουηδίας και να βρω ότι μειονεκτούν ως προς τον τρόπο διαβίωσης και τις ευκαιρίες που ξανοίγονται μπροστά τους το καταλαβαίνω.... Όμως να τα συγκρίνω με τα παιδιά του Νίγηρα;
 Κατάφεραν αυτοί οι αλήτες πολιτικάντηδες να...
μας κάνουν να χάσουμε τόσο πολύ την αυτοεκτίμησή μας; Μπόρεσαν αυτοί οι αγράμματοι δημοσιογράφοι, δρώντας επί συγκεκριμένου σχεδίου, να περάσουν το μήνυμα ότι αφού συγκρινόμαστε  με τους Νίγηρες, είμαστε άξιοι της μοίρας μας και καλά θα κάνουμε να σκύψουμε το κεφάλι και να αποδεχθούμε την μοίρα μας; Τι κάνουμε τέλος πάντων; Πάψαμε να είμαστε οι Έλληνες, οι απόγονοι των αρχαίων, των ηρώων του 1821, του Μακεδονικού Αγώνα, του 1940 και της περιόδου 1946-49; Που είναι η υπερηφάνειά μας;


Προσωπικά δηλώνω ότι, παρ' ότι κατασταλαγμένος πολιτικά, στις εκλογές της 17/6 για αρχή θα ψηφίσω το κόμμα με την πλέον περήφανη και ελληνοπρεπή θέση. Από σήμερα αρχίζω το ξεσκόνισμα των προγραμμάτων όλων των αστικών κομμάτων δεδομένου ότι τα λεγόμενα προοδευτικά, αριστερά, ριζοσπαστικά και άλλες τέτοιες αηδίες κόμματα και αποκόμματα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και δεν μου κάνουν. Τα μετά τις εκλογές έχουμε καιρό και να τα σκεφθούμε και να τα συζητήσουμε... Όρεξη να έχουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: