Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Το σύνθημα, ο Λαλιώτης και ο ΣΥΡΙΖΑ

Το σύνθημα, ο Λαλιώτης και ο ΣΥΡΙΖΑ
Ποιες είναι οι διαρροές που αποδίδονται σε συνεργάτες του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου


Τις τελευταίες μέρες περισσεύουν τα κουτσομπολιά στην Ιπποκράτους, στο πλαίσιο ενός ανελέητου υπόγειου πολέμου «συντροφικών μαχαιρωμάτων» (απ’ αυτούς τους πόλεμους που μόνο στο ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν τόσο καλά την… τεχνική τους) και με θύματα στελέχη πάσης απόχρωσης!


Τελευταία βερσιόν αυτού του φοβερού παρασκηνίου είναι ο κ. Κώστας Λαλιώτης! Ότι ορισμένοι συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου καταλογίζουν στον κ. Λαλιώτη πως έχει «κρυφή» συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Αλέξη Τσίπρα είναι λίγο-πολύ...
γνωστό, παρά τη σχετική διάψευση που έκανε ο κ. Λαλιώτης την προηγούμενη εβδομάδα, απαντώντας σε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» (χωρίς πάντως, προσθέτουμε, την παραμικρή αρνητική αναφορά για ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα, αντίθετα μάλιστα, με «συμπαθητικές» προσεγγίσεις)…


Αλλά τις 2-3 τελευταίες μέρες αυτά που –υπογείως- διαρρέονται απ’ τον ίδιο κύκλο των στενών συνεργατών του κ. Βενιζέλου εναντίον του κ. Λαλιώτη παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Newsbomb.gr” απ’ τα… άδυτα της Ιπποκράτους αυτό που καταλογίζουν τώρα στον Λαλιώτη είναι ότι: Το σύνθημα «μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ» που αποτέλεσε τον κεντρικό άξονα της παρουσίασης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ απ’ τον Αλ. Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα, είναι έμπνευσης Λαλιώτη!
Πάντα κατά τους ίδιους, το σύνθημα… «μυρίζει από μακριά Λαλιώτη»! Μάλιστα έκαναν και σχετικές διαρροές προς φιλικά διακείμενους δημοσιογράφους, κάποιοι εκ των οποίων το αναπαρήγαγαν!
Και έπεται –ενδιαφέρουσα- συνέχεια… Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα ειπωθούν πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: