Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Διχάζει το comeback του Καραμανλή

Με ποικίλα συναισθήματα υποδέχτηκαν τα τοπικά στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη τις πληροφορίες, που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό, να τοποθετείται δημοσίως στις 15 Ιουνίου, στο Ζάππειο, στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά

Picture 0 for Διχάζει το comeback του Καραμανλή
Με ποικίλα συναισθήματα υποδέχτηκαν από το πρωί τα τοπικά στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη τις πληροφορίες, που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, να τοποθετείται δημοσίως στις 15 Ιουνίου, στο Ζάππειο, στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, για πρώτη φορά (εξαιρείται η πρόσφατη γραπτή παρέμβασή του) μετά το 2009.
Σε άλλους υπήρχε ενθουσιασμός και ταύτιση με την κεντρική άποψη ότι η επανεμφάνιση του κ. Καραμανλή θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση της συσπείρωσης των δεξιών ψηφοφόρων και στον περιορισμό της αποχής παραδοσιακών ψηφοφόρων της ΝΔ.
Αλλοι δεν δίστασαν να κάνουν λόγο για «πισωγυρίσματα» και να εκφράσουν αμφιβολίες για...
το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει στην παρούσα πολιτική συγκυρία η διαφαινόμενη επανενεργοποίηση του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος για ένα μέρος των πολιτών λειτουργεί ως «κόκκινο πανί», λόγω οικονομίας...
Πάντως, ο κομματικός μηχανισμός της Θεσσαλονίκης λειτουργεί σε φουλ ρυθμούς. Οι επιτροπές εκλογικού αγώνα προετοιμάζουν τις κομματικές οργανώσεις για εντατικοποίηση της προεκλογικής εκστρατείας. Τα στελέχη βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις με τους βουλευτές, ώστε να τηρείται ενιαία γραμμή στα ζητήματα επικαιρότητας, ενώ στο επίκεντρο είναι και τα οργανωτικά θέματα.
Μετά τις συνεδριάσεις των επιτροπών Πυλαίας - Πανοράματος - Χορτιάτη, Δ’ και Ε’ Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και στελεχών της ΝΔ από το χώρο της υγείας, που έγιναν χτες, προγραμματίστηκε για σήμερα σύσκεψη της Β' Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης με τον Κώστα Γκιουλέκα, καθώς και σύσκεψη απόστρατων των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων, στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής.
Αύριο το απόγευμα θα γίνει σύσκεψη μηχανικών, που διοργανώνει ο Κύκλος Πολιτικής Δράσης Περιβάλλοντος, Έργων και Υποδομών της ΝΔ Θεσσαλονίκης, με ομιλητές το Γιώργο Ορφανό και το Στράτο Σιμόπουλο.
Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Β. Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, επισκέπτεται σήμερα Δράμα και Καβάλα, «κλείνοντας το κομμάτι της Ανατολικής Μακεδονίας και αύριο θα συνοδεύσει τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, σε Πιερία, Ημαθία και Πέλλα.
Την Παρασκευή το βράδυ θα μιλήσει στις γυναίκες και τους άνδρες του κόμματος σε δυο ξεχωριστές εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης. Το Σαββατοκύριακο «οργώνει» τη Δυτική Μακεδονία (Σάββατο σε Γρεβενά και Καστοριά και Κυριακή σε Φλώρινα και Κοζάνη). Την επόμενη Τρίτη θα επισκεφθεί τη Χαλκιδική, την Τετάρτη την Πιερία και την Πέμπτη την Πέλλα και την Ημαθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: