Σελίδες

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Πολιτικό υποπροϊόν η Σκοπούλη. (Η υποκρισία της  αριστεράς σε όλο της το μεγαλείο)


Η Σκοπούλη δεν άντεξε και φανέρωσε όλο της το ψυχικό αριστερίστικο «μεγαλείο» με αυτήν της την ανακοίνωση περί αιμοδοσίας που θα διενεργήσει η Χρυσή Αυγή και χρήσεως του αίματος που θα συγκεντρωθεί. Έναν κομπλεξικό ψυχισμό που διαθέτουν όλα αυτά τα αριστερά αποβράσματα σε όποιον πολιτικό σχηματισμό (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ ή στους εξωκοινοβουλευτικούς) και αν ανήκουν, μπολιασμένα με την βάρβαρη κοσμοθεωρία του Ζαχαριαδισμού γνήσιου τέκνου του Λενινισμού-Σταλισνισμού. Ότι όλοι οι αριστεροί ανεξαιρέτως είναι άτομα κομπλεξικά και ψυχικά άρρωστα το περιγράφει πολύ καλά ο Ted Kaczynski στο «Βιομηχανική Κοινωνία και το Μέλλον της» που ονομάζεται επίσης "Unabomber Manifesto".
Ότι η Σκοπούλη είναι πολιτικό υποπροϊόν της παρούσης συγκυρίας το ξέρουν όλοι όπως όλοι ξέρουν ότι η συγκεκριμένη δεν υπήρχε περίπτωση να αναδειχθεί πολιτικά ούτε στην Αθήνα, ούτε, πολύ περισσότερο όπως έδειξε η πρακτική, στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Ιωάννινα αν και σήμερα, με το ισχύον άθλιο εκλογικό σύστημα, έχουν εκλεγεί βουλευτές με χίλιους (αριθ. 1000) σταυρούς όπως ή άλλη  αριστερή «σταρ», η Ρεπούση. 
Δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να εξωτερικεύσει το απύθμενο μίσος της ξέροντας ότι...
με  την σχετική δήλωσή της,  που λειτουργεί σαν εντολή στον στρατευμένο αριστερίστικο υπόκοσμο των νοσοκομείων να μην επιτρέψουν την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής προκαλώντας και επεισόδια αν χρειασθεί, δημιουργεί προηγούμενο. Συνήθης σταλινική τακτική στην οποία το αδιάφορο αστικό καθεστώς συντάσσεται ανέμελα νομίζοντας ότι αποκομίζει πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη (καταπολέμηση ΧΑ, επιστροφή ψηφοφόρων)  αδιαφορώντας αν στο τέλος αυτό αποβεί μοιραίο για την ύπαρξή του. 
Ας γυρίσουμε λοιπόν στο πολιτικό υποπροϊόν Σκοπούλη. Δεν την είδαμε την υφυπουργό χωρίς αντικείμενο, όπως είπε η ίδια, να αντιδράσει όταν το κομμουνιστικό ΠΑΜΕ διοργάνωνε πέρυσι αιμοδοσία «....μόνον για τις ανάγκες των συναδέλφων τους όπου και όταν απαιτείται, ενώ δεν θα το χαρίσουν στην κερδοφορία του κεφαλαίου» όπως βλέπετε στο κείμενο δεξιά. Το έβρισκε σωστή τακτική και πρακτική; Σίγουρα ναι. Δεν αντιδρούσε όταν οι υπάλληλοι της ΕΘΕΛ έδιναν αίμα μόνο για το συνδικάτο τους. Δεν αντιδρούσε πουθενά σε ανάλογες αιμοδοσίες άλλων σωματείων . Μόνο τώρα. 
Στην ουσία δεν τα έχω με αυτήν γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Τα έχω με τους «δικούς» μου, τους ηγέτες (ο Θεός να τους κάνει) της αστικής τάξεως που δεν βλέπουν την τύφλα τους και αν την βλέπουν, αδιαφορούν. Είναι τόσο μικροί που τους ενδιαφέρει μόνον το τομάρι τους και ο στενός οικογενειακός τους περίγυρος, άντε και πέντε-δέκα φίλοι όπως φάνηκε από την περίπτωση Τσοχάνογλου (Τσοχατζόπουλου επί το ελληνικότερον). Τα έχω μαζί τους που δεν κάνουν τίποτε για με σώσουν από την δικτατορία του προλεταριάτου που μου ετοιμάζει μέσω ΑΑΔΜ (Αντιιμπεριαλιστικό, Αντιμονοπωλιακό Δημοκρατικό Μέτωπο) η αριστερά στο σύνολό της. Και μην μου πείτε ότι αν η αριστερά συνενωθεί θα επανέλθει στο γνώριμο 12-15%. Οι καιροί άλλαξαν και μόνο η αστική τάξη θεωρεί τα αριστερά κόμματα «εντός του συνταγματικού τόξου» ενός συνταγματικού τόξου που η ίδια η αριστερά δεν αποδέχεται.

«Ήπειρος, η Πατρίδα μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: