Σελίδες

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

O νονός μου ο Κωνσταντίνος


O νονός μου ο Κωνσταντίνος
Στην προσωπική της ιστοσελίδα η νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου έχει σε πρώτη θέση την Αννα-Μαρία, τέως βασίλισσα της Ελλάδας.
 Η κυρία Ασημακοπούλου είναι βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ και εξελέγη για πρώτη φορά στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1967 και είναι παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Βασίλη Παπαϊωάννου.

Αντιδήμαρχος στα Γιάννινα

Από το 2007 η κυρία Ασημακοπούλου είναι δημοτική σύμβουλος Ιωαννίνων και χρημάτισε ακόμη και αντιδήμαρχος αρμόδια για τα ευρωπαϊκά προγράμματα με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία».

Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων (2007-2009) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρίας «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» (2004-2010) και Διευθύντρια από το 1994 του Ιδρύματος ΕΓΝΑΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1967. Είναι διπλωματούχος οικονομολόγος του Πανεπιστημίου Bryn Mawr της Πενσυλβάνια, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική, με ειδικότητα στις Διεθνείς Νομικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Cornell της Νέας Υόρκης και εξειδίκευση στα εκπαιδευτικά ιδρύματα London School of Economics, Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης και Institut d’ Etudes Francais d’ Avignon.

Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: