Σελίδες

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Η ΟΠΛΑ του «Είμαι ο Στρατούλης, με δέρνουν» αφάνισε την ΑΕΚ.

Αν και ΑΕΚτζης ποτέ μου δεν έγραψα κάτι για την ομάδα μου ούτε για τις λίγες στιγμές χαράς που μας χάρισε, ούτε για τις απείρως περισσότερες στιγμές λύπης που μας πότισε τα τελευταία χρόνια. Αποστασιοποιημένος παρακολουθούσα τον κατήφορο ανήμπορος να προσφέρω κανενός είδους βοήθεια αλλά δεν μπορώ να μην κλάψω πάνω στο «πτώμα» της ΑΕΚ
Αυτά που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ δύσκολα θα ξεχαστούν από κάθε φιλάθλο.   Αμέσως μετά το αυτογκόλ περίπου 100 χούλιγκανς μπήκαν στο γήπεδο και τα έκαναν γης μαδιάμ. Παρά τις συγκινητικές προσπάθειες όλων των ανθρώπων της ΑΕΚ ο διαιτητής Τριτσώνης δεν ξεκίνησε πάλι το παιχνίδι. Αυτό διακόπηκε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, κάτι που σημαίνει πως η «Ένωση» αναμένεται να κληθεί σε απολογία, με πιθανότερη τιμωρία τον μηδενισμό της στο ματς με τον Πανθρακικό και παράλληλα αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.  
Αυτή ήταν η κατάληξη της μεθοδευμένης, καλά οργανωμένης προσπάθειας ετών από μέρους σκοτεινών δυνάμεων. Εκμεταλλευτές πρόεδροι πλούτισαν σε βάρος της  ομάδας άλλοι κλέβοντας και άλλοι ξεπλένοντας μαύρο χρήμα. Και δεν έφτανε αυτό.
Αλήτες αριστερόστροφοι πολιτικοί για πάνω από μια 20ετία εκμεταλλεύθηκαν το πάθος και την ανωριμότητα της φίλαθλης νιότης για να την μετατρέψουν σε χουλιγκάνους εξτρεμιστές, στρατό στα σχέδιά τους απομακρύνοντας από τα γήπεδα οικογενειάρχες  σωστούς φιλάθλους. 
Κατάφεραν αυτό που ήθελαν. Σύντομα θα δούμε στην πράξη τα όσα σχεδίασαν με τόση υπομονή και μεθοδικότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: