Σελίδες

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Κοτσομπολιό η συζήτηση για τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ λέει ο Βενιζέλος.


Έλα όμως που Εγώ , ο κυρίαρχος υποτίθεται λαός, δεν πιστεύω ότι είναι κουτσουμπολιά και  θέλω να μάθω που πήγαν τα € 115 εκατομμύρια που κατασπατάλησε το ΠΑΣΟΚ από το 2003 έως σήμερα. Δικά μας λεφτά ήταν και από τα παιδιά μας τα στέρησε το αλήτικο πολιτικό κατεστημένο. Μαζί με τα χρήματα που χάρισες ΡΕ Βενιζέλο στους μικρο-μεγαλοεκδότες, τους καναλάρχες, τους μεγαλοεργολάβους (γιατί οι μικροεργολάβοι έχουν να λαμβάνουν από το 1994) και στους ημετέρους έχω την εντύπωση ότι θα κάλυπταν τις ανάγκες των διάφορων ταμείων. Πάψε λοιπόν να κοροϊδεύεις ασύστολα τον ελληνικό λαό και πες μας που ακριβώς και για ποιον σκοπό κατασπαταλήθηκαν τα δικά μας χρήματα. Μπορεί να έχεις ζάπλουτο (και δεξιό) πεθερό αλλά αυτό δεν σε βγάζει από το κάδρο των υπόπτων που έβαλαν στην τσέπη τους τον ιδρώτα του Έλληνα πολίτη. Και άντε να βρεις τους ΠΑΣΟΚους ψηφοφόρους και τα λαμόγια μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νεοΠΑΣΟΚ που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. «Ήπειρος, η Πατρίδα μας»

Κοτσομπολιό χαρακτηρίζει την συζήτηση για τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θέλει να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, για να μιλήσει για «θεσμική ευθύνη», όπως ισχυρίζεται με
συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής».
«Να μετατοπιστούμε από τον χώρο του κουτσομπολιού στον χώρο της θεσμικής ευθύνης, της διαφάνειας και της προοπτικής», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμώντας ότι πρέπει να κλείσει η συζήτηση για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ μετά από την εισήγησή του και τις αποφάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου.
Πάντως, μίλησε για αντανακλαστικά του κόσμου του ΠΑΣΟΚ και επικρίνοντας την ΔΗΜΑΡ για την άρνησή της για συνεργασίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε: «Δεν αρκούμαστε σε έναν δεύτερο ή τρίτο ρόλο ή σε μικρά ποσοστά. Ίσως κάποιοι άλλοι να αρκούνται σε μια μικρή κομματική οντότητα που παίζει κάποιο ρόλο σε κυβερνητικά σχήματα».
Στην επίθεση, που εξαπέλυσε, δεν παρέλειψε να βάλει στο στόχαστρο και τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι «ως κομματικός μηχανισμός και ως ηγετική ομάδα είναι διασπασμένος σε όσους υποστηρίζουν το ευρώ και σε όσους αντιτίθενται», σημειώνοντας πως «το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτή προέρχεται από τη δημοκρατική παράταξη και ανήκει ιστορικά στο ΠΑΣΟΚ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: