Σελίδες

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Το κρίσιμο συνέδριο της ΝΔ



Picture 0 for Το κρίσιμο συνέδριο της ΝΔΘα είναι ένα από τα πιο κρίσιμα συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας αυτό το οποίο θα πραγματοποιηθεί αρχές καλοκαιριού φέτος. Κι αυτό γιατί - οι πληροφορίες επιμένουν - ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, μελετά το ενδεχόμενο να ρίξει μια «βόμβα μεγατόνων» κατά τη διάρκεια του, φτάνοντας έως του σημείου να ανακοινώσει την μετεξέλιξη του σημερινού πολιτικού ύφους και χαρακτήρα του κόμματος. Και αν το κρίνει σκόπιμο και ώριμο, να φτάσει μέχρι του σημείου της αλλαγής και της επωνυμίας του, γεγονός το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη αλλαγή σελίδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή, οι εισηγήσεις που δέχεται από τους άμεσους συνεργάτες του, αναφορικά με αυτό το μείζον θέμα, είναι αντικρουόμενες. Φαίνεται, ωστόσο, να επικρατούν εκείνες που του συστήνουν να περιμένει και να μην βιασθεί, δίνοντας χρόνο στους μηχανισμούς, για να προετοιμάσουν το έδαφος.

Υπάρχει όμως και μια ισχυρή μειοψηφία συμβούλων, η οποία επιμένει ότι «τώρα είναι η ώρα», ώστε να αιφνιδιαστεί το σύνολο της πολιτικής σκηνής της χώρας. Ο πρωθυπουργός θα είναι αυτός που στο τέλος θα αποφασίσει...


Δεν υπάρχουν σχόλια: