Σελίδες

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Η “εξαφανισμένη” πρόταση νόμου για την λαθρομεταναστευση και την διαφύλαξη της Εθνικής μνήμης


Γράφει ο Παντελής Γιαμαρέλλος   

Εδώ και πολλές ημέρες βομβαρδιζόμαστε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τις προτάσεις νόμου που υποβάλλουν διάφορα κόμματα και τα νομοσχέδια που καταθέτουν επίσης τα κόμματα της “τρικομματικής    συγκυβέρνησης” σχετικά με «αντιρατσιστικούς» νόμους ή νόμους που θα ορίζουν το τί επιτρέπεται να λέμε και να γράφουμε σε σχέση με θέματα που ήδη το Ελληνικό Σύνταγμα αλλά και οι ισχύοντες νόμοι ορίζουν και καλύπτουν σαφώς και με απόλυτη καθαρότητα .

Ενώ έχουν γίνει πασίγνωστες οι θέσεις των νομοσχεδίων των κομμάτων ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ, όπως και οι θέσεις της ΝΔ αλλά και οι θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του ΚΚΕ “περιέργως” τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απλά αναφέρουν ότι υπεβλήθη πρόταση νόμου και εκ μέρους του πέμπτου σε ψήφους και έδρες κόμματος που υπάρχει στην Ελληνική Βουλή χωρίς όμως να αναφέρουν ΑΚΡΙΒΩΣ τις προτάσεις αυτές που αν μη τι άλλο είναι και μόνον τρία άρθρα.
Σίγουρα θα έχετε δει και ακούσει συζητήσεις επί συζητήσεων για τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ. Σίγουρα θα έχετε δει βουλευτές αυτών των κομμάτων να «αλληλοσφάζονται» υποστηρίζοντας τα δικαιώματα ανθρώπων που βρέθηκαν, στις πιό πολλές περιπτώσεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χώρα μας.

Αλλά «περιέργως» <?> απουσιάζουν οι βουλευτές όπως και η αναφορά στις θέσεις και του «άλλου» κόμματος που έχει και αυτό υποβάλλει πρόταση νόμου που αναφέρεται στο θέμα αυτό.

 Επειδή στην Δημοκρατία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ο πολίτης να γνωρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ το τί έχει προταθεί για να γίνει νόμος του Κράτους σάς προτείνω να διαβάσετε και την πρόταση νόμου και του πέμπτου στις εκλογές του Ιουνίου 2012 σε έδρες κόμματος της Ελληνικής Βουλής και που τώρα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι από τρίτο έως και δεύτερο κόμμα σε πρόθεση ψήφου των Ελλήνων πολιτών.

Κάτι που δυστυχώς τα ΜΜΕ δεν πράττουν (και μάλλον υπάρχουν και ευθύνες που το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης θα έπρεπε να διερευνήσει… και σίγουρα αξίζει κάποιος πολίτης να υποβάλλει σχετική αναφορά και παράπονο προς το ΕΣΡ για περαιτέρω διερεύνηση και επιβολή προστίμων και κυρώσεων όπως προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία)

 

Μπορείτε λοιπόν να βρείτε την πρόταση νόμου και αυτού του κόμματος στο site της Βουλής (εκεί βλέπετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ έπρεπε να αναρτηθεί) και πιό συγκεκριμένα εδώ:

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/8096482.pdf

 Ολες οι προτάσεις νόμου ή νομοσχέδια προς συζήτηση μπορούν να βρεθούν εδώ:

http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Katatethenta-Nomosxedia

 και πιό συγκεκριμένα ανά κόμμα εδώ:

ΣΥΡΙΖΑ

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/8096659.pdf

 ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/8090296.pdf

 ΝΔ

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/8091627.pdf

 ΚΚΕ

δεν έχει υποβάλλει κάτι επισήμως

 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

δεν έχει υποβάλλει κάτι επισήμως

 Αφιερώστε λίγο χρόνο να διαβάσετε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και να διαμορφώσετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας…

Σκεφτείτε μόνον ποιοί θέλουν να προστατεύσουν ποιούς.  Γιατί άραγε τα κόμματα που υποτίθεται ότι έχουν σαν σκοπό ύπαρξής τους την προστασία της ζωής και της αξιοπρέπειας του ΕΛΛΗΝΑ πολίτη και όσων βρίσκονται στην Ελλάδα σεβόμενοι τους Ελληνικούς νόμους ενδιαφέρονται περισσότερο για τους αλλοδαπούς?

Γιατί από τα επτά κόμματα της τωρινής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Βουλής μόνον ΕΝΑ ενδιαφέρθηκε να προτείνει μέτρα που θα ρυθμίζουν θέματα λαθρομεταναστών και διαφύλαξης της Εθνικής μνήμης?

 Βγάζοντας τον στενόμυαλό πολιτικό προσανατολισμό του υπάρχει μέσα στον καθένα από εμάς και χωρίς πολιτικές παρωπίδες δικαιολογείται κάτι τέτοιο? 

 Τα πιό πάνω θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη άποψη για το τι έχει υποβληθεί στην Ελληνική Βουλή προς συζήτηση και ψήφιση.

Διαβάστε τα και τα συμπεράσματα δικά σας.

 Τα δικά μου δεν έχουν θέση εδώ.  Θα κατατεθούν στην επομένη κάλπη με την ψήφο μου σε αυτούς που σέβονται και προφυλάσσουν την ζωή και την περιουσία μου από ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΓΕΝΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ή ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ παρανομούντα. Ελληνα ή αλλοδαπό.

 

Παντελής Γιαμαρέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: