Σελίδες

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Θέλετε να πολεμήσετε την κυβέρνηση; Κάντε το με όποιον τρόπο μπορείτε. Όχι όμως στηρίζοντας τους δημοσιογράφους!!!!

Για όσους δεν θυμούνται, δεν «θέλουν να θυμούνται», ή δεν έχουν την ηλικία για να ξέρουν....

Θυμηθείτε ή φροντίστε να μάθετε ότι οι δημοσιογράφοι είναι η μόνη τάξη στην Ελλάδα που έχει την δυνατότητα να είναι νόμιμα, διπλο-τριπλο και τετραθεσίτες εργαζόμενοι στην Ελλάδα.
Θυμηθείτε ή φροντίστε να μάθετε ότι οι δημοσιογράφοι έχουν την δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι τους δίνοντας το «παρών» μόνο για μία ή δύο ώρες, ίσα - ίσα για να παραδώσουν στους εργοδότες τους τον «καρπό του μόχθου τους».
Θυμηθείτε ή φροντίστε να ενημερωθείτε τον ρόλο της κρατικής ΕΡΤ την περίοδο της ΠΑΣΟΚοκρατίας 1981-89.
Θυμηθείτε ή φροντίστε να ενημερωθείτε για για τον τρόπο που «λειτούργησε» η ΕΡΤ μέχρι αρχές της 10ετίας  2000-2010.
Θυμηθείτε ή φροντίστε να μάθετε πότε, με ποιον τρόπο και αν συμπαραστάθηκαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ όλα αυτά τα χρόνια στους υπόλοιπους Έλληνες, στους αγώνες τους, στις διεκδικήσεις τους.
Θυμηθείτε ότι είναι από τις λίγες επαγγελματικές ομάδες που κληρονομούν το επάγγελμα στα παιδιά τους.
Θυμηθείτε πόσες φορές και για ποιους λόγους το προσωπικό της ΕΡΤ «κατέβαζε τους διακόπτες της ενημέρωσης» και άφηνε στα σκοτάδια τους Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια.
Ζητήστε να μάθετε τους μισθούς τους, τις εν γένει απολαβές τους, τις συντάξεις και το πόθεν έσχες τους. Των δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ βέβαια.
Θυμηθείτε αν σεβάσθηκαν ποτέ την προσωπική ζωή του απλού Έλληνα αυτά τα αρπακτικά που εμείς οι ίδιοι μέχρι χθες τους αποκαλούσαμε, και με το δίκιο μας, «ρουφιάνους, αλήτες, δημοσιοκάφρους».
Δεν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι τους γιατί θα είμαστε άξιοι της τύχης μας....

«Ήπειρος, η πατρίδα μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: