Σελίδες

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Καταρτισμός Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Εθνικιστών Κυπρίων Φοιτητών

                  
Συμφοιτητές/τριες,
Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Γ.Σ. της Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ –Κ.Ε.Σ. για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του κινήματος μας. Ο απερχόμενος πρόεδρος Κωστής Αντωνιάδης και το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο παρέδωσαν στο νέο την 45χρονη ιστορία του κινήματος μας. Τους ευχαριστούμε θερμά για την περσινή προσφορά τους η οποία έφερε στο κίνημα μας το 20,3% στις εκλογές της Ε.Φ.Ε.Κ. και την δεύτερη έδρα.
Στις πλάτες μας έχει περάσει τώρα το βαρύ όνομα του κινήματος μας και οι αγώνες που χάραξαν τόσες και τόσες γενιές συναγωνιστών πριν από εμάς. Όλοι στο νέο Δ.Σ. δεσμευόμαστε να αντιπροσωπεύσουμε το ΔΡΑΣΙΣ τη νέα χρονιά αναλαμβάνοντας με πλήρη συνείδηση την ευθύνη για προάσπιση των Ελληνοχριστιανικών ιδανικών. Πιστοί στο τρίπτυχο μέσω του οποίου γαλουχηθήκαμε ορκιζόμαστε ότι θα φράξουμε το δρόμο σε κάθε πολιτικό με ανθελληνικές ορέξεις για ομοσπονδοποίηση
των εδαφών μας και θα δώσουμε μάχη μέχρι την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ – ΕΝΩΣΗ. Το ΔΡΑΣΙΣ θα είναι εδώ μέχρι την άγια εκείνη μέρα που η Κύπρος μας θα ανασάνει ελεύθερη πια από τον κατακτητή στην αγκαλιά της Μητέρας Ελλάδας.
Ως φοιτητική παράταξη, υποσχόμαστε ότι θα εκπροσωπήσουμε επάξια το 20,3% των φοιτητών της Αθήνας που πίστεψαν σε μας και μας στήριξαν. Με το πλεονέκτημα της δεύτερης έδρας στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Κ Αθήνας θα αγωνιστούμε ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν τη φοιτητική νεολαία διεκδικώντας μια Ε.Φ.Ε.Κ.  ΑΥΤΟΝΟΜΗ μακριά από τη χειραφέτηση των κομμάτων και των εκλογικών επιτελείων.
Ευχόμαστε σε όλους τους φοιτητές καλή σταδιοδρομία και δηλώνουμε πως σε ότι χρειαστείτε η Ε.Κ.Φ ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. θα είναι δίπλα σας. Μη διστάσετε να μας καλέσετε.
Αγαπητοί Συμφοιτητές/τριες,
Στο πέρασμα των χρόνων το κίνημα μας αγέρωχο δε λύγισε ούτε υποχώρησε. Σε καμία χρονική στιγμή δε διαπραγματευτήκαμε τα ιδανικά μας. Ποτέ δε διαπραγματευτήκαμε τη γη μας με τον κατακτητή όπως κάνουν τα κόμματα και οι νεολαίες τους. Κινητήρια μας δύναμη, είστε όλοι εσείς οι ασυμβίβαστοι, υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες της Κύπρου που μαζί μας τραβάτε κουπί στο αρχαίο αυτό καράβι με την ενωτική σημαία.
Ας προχωρήσουμε ξανά μαζί λοιπόν ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΙΣΧΥΡΟΙ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

http://www.drasis-kes.org/2013/06/blog-post_30.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: