Σελίδες

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΙΜ ΤΩΝ ...50 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ;;;


ΝΕΑ ΤΑΣΗ και ΡΕΥΜΑ, ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΕΙΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ...ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Τί σόϊ ομοιογενές και ενιαιο κόμμα είναι ο Συριζα, όταν μετά την ολοκλήρωση τού Ιδρυτικού του Συνεδρίου πού έγινε με αποκλειστικό σκοπό να αποκτήσει ομοιογένεια και να διαλυθούν οι συνιστώσες--πού σημειωτέον δεν διαλύθηκαν ποτέ, αλλά πήραν αναβολή να διαλυθουν...εν ευθέτω χρόνω--σήμερα ανακοινώνεται ότι δημιουργείται νέα τάση και ρεύμα από Πασοκογενείς δυνάμεις...;;;
Εκπληρώνει αυτό το συνοθύλευμα των αντικρουόμεων τάσεων και ρευμάτων τις προυποθέσεις του νόμου σε περίπτωση (λέμε άν) έρθει πρώτο στις εκλογές να πάρει τη πριμοδότηση των 50 βουλευτών...;;;
Διαβάζουμε στο Εθνος:
***********************
Τάση... ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ!
Περίοδο... υψηλών τάσεων διανύει ο ΣΥΡΙΖΑ!
***********************
Πρώτοι θα ανακοινώσουν την τάση που δημιουργούν εντός του κόμματος οι πασοκογενείς, οι οποίοι μετά την αποτυχία τους να εξασφαλίσουν μια σημαντική παρουσία στην Κεντρική

Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (μόνο τρία στελέχη τους κατάφεραν να εκλεγούν) αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αφήνοντας πίσω τις αντιθέσεις και τις έριδες.
***********************
Την ερχόμενη Τρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οι Αλ. Μητρόπουλος, Τ. Κουρουμπλής, Αντ. Κοτσακάς, Κ. Χρυσόγονος κ.ά. θα ανακοινώσουν τη δημιουργία της Σοσιαλιστικής Τάσης ή του Σοσιαλιστικού Ρεύματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα παρουσιάσουν το καταστατικό της νέας κομματικής συλλογικότητας αλλά και τις διαφωνίες τους με το πρόγραμμα του κόμματος, έτσι όπως προβλέπεται και από τις αποφάσεις του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
***********************
Επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Τάσης αναμένεται να αναλάβει ο Αλ. Μητρόπουλος, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που έχει εκλεγεί στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
***********************
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί αρκετοί συνδικαλιστές που ανήκαν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Θ. Μπαλασόπουλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο Π. Καλφαγιάννης της ΠΟΣΠΕΡΤ, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κ. Τσικρικάς με τον νυν πρόεδρο Οδ. Ντριβαλά.
***********************
Στον χώρο των συνδικαλιστών, όπου η νέα τάση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος, συντονιστικό ρόλο έχει αναλάβει η πρώην ΠΑΣΚίτισσα και τέως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας Στ. Σαλουφάκου.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: