Σελίδες

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Κάποιοι θέλουν να θέσουν τούς δικούς τους κανόνες για τον προσδιορισμό τής αποδεκτής πολιτικής δράσης και τού νόμιμου πολιτικού λόγου. Είναι οι γνωστοί εκφραστές τού κατοχικού καθεστώτος που άνοιξαν τις πύλες τού ελληνικού έθνους στον ξένο παράγοντα, είτε αυτός κρατάει τα σωστικά τάχα δάνεια είτε εισέρχεται ως τυχοδιώκτης λαθρομετανάστης.
Οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες, καπιταλιστές και μαρξιστές μια παρέα πλέον και με φιλοδοξία σχηματισμού κοινής κυβερνήσεως, μιλούν για συσσίτια ρατσιστικά όταν πρόκειται για τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό ή αποχωρούν από το τραπέζι τού διαλόγου όταν μιλά εκπρόσωπος τής Χρυσής Αυγής. Οι ίδιοι όμως οι υποτιθέμενοι πολιτικοί εκπρόσωποι τού λαού και δημοκράτες που δέχονται να εκφράζεται ένα μονάχα μέρος τού λαού δεν βγάζουν άχνα για την επιχείρηση απομακρύνσεως δια αστυνομικών μέτρων των αδούλωτων μοναχών τής Μονής Εσφιγμένου. Δεν βγάζουν άχνα για τα σπίτια, τις δουλειές και τις ζωές Ελλήνων που χάνονται.
Όσοι υπηρετούν τον οικουμενισμό στην Πίστη και την Παγκοσμιοποίηση στην πολιτική τα έχουν καλώς καμωμένα και μονάχα αυτοί πρέπει να μιλούν σύμφωνα με τους

μνημονιοφόρους και τούς δήθεν μνημονιοφάγους μα μονίμως πολέμιους τού εθνικοκοινωνισμού και τού ελληνισμού. Όταν τα πεπραγμένα αφορούν την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και την επίσκεψη κατά πως λέγεται τού Πάπα στο Άγιο Όρος, τότε οι μοναχοί που τιμούν το ράσο τους και την ελληνική καρδιά αντιμετωπίζονται σαν τρομοκράτες.
Κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο όταν η πολιτική δράση αφορά στην ανακούφιση τού πόνου των Ελλήνων, στο ξεμπρόστιασμα των προδοτικών συμφωνιών με τούς δυνάστες εμπόρους των εθνών και στην απελευθέρωση τής Πατρίδος μας από τα γαμψά νεοταξικά νύχια, τότε το Σύστημα βγάζει αφρούς από το στόμα. Στα μέσα επικοινωνίας που κατέχουν χορηγοί των καθεστωτικών κομμάτων και στενοί τους φίλοι ή πολιτευάμενοι, εμφανίζονται όσοι λιβανίζουν το καθεστώς και όσοι βρίσκουν καλώς καμωμένα τα αναγκαστικά μέτρα υφαρπαγής και λεηλασίας τού εθνικού μας πλούτου και τής πατρίδος μας.
Αυτή είναι λοιπόν η αντίληψη περί τής νόμιμης πολιτικής δράσης και τού εθνικού λόγου που έχουν οι τοποτηρητές τού ντόπιου νεοταξισμού. Και ανάλογη είναι η άποψη που έχουν περί τής Πατρίδος και τού πατριωτισμού. Ένα μεταλλαγμένο μόρφωμα δίχως Πίστη Θεού, δίχως εθνική ανεξαρτησία και δίχως σεβασμό στον Έλληνα πολίτη.
Πολίτες γι’ αυτούς είναι όσοι πιστεύουν στον διεθνισμό και τις συνευρέσεις με τούς εχθρούς μας άνευ εθνικών συνόρων. Γι’ αυτό τον λόγο δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι καθεστωτικοί με την ισόβια παγίωση των τοκογλυφικών κεφαλικών φόρων και χαρατσιών. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την παγίωση τής παρουσίας των λαθρομεταναστών. Και γι’ αυτόν τον λόγο συνομιλούν μια χαρά με Σιωνισμό και Τουρκία όταν τα όπλα των μισελλήνων και οι παραβιάσεις των συνόρων καταργούν όποια εθνική κυριαρχία έχει απομείνει.
Κανείς δεν θα βάλει φωτιά στην συνοχή και την ακεραιότητα τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος. Είτε δια τής προκλήσεως πυρκαγιών είτε δια τής περαιτέρω φτωχοποιήσεως των Ελλήνων είτε δια των παραστρατιωτικών θυλάκων από βορρά και από ανατολή, αυτή η ηρωική γη έχει υπερασπιστές ανυπέρβλητους. Η νόμιμη πολιτική δράση των Ελλήνων Εθνικιστών για τη σωτηρία τού τόπου και για την διατήρηση τής ελληνικότητας και τής καθαρότητας των ιερών και οσίων θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί.
Για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δικαίωμα πολιτικού λόγου, δράσης και παρουσίας έχουν οι Έλληνες στην ψυχή, στο πνεύμα και το αίμα. Νόμιμη πολιτική δράση είναι εκείνη η δράση που αποσκοπεί στην ελευθερία τής πατρίδος και στην προάσπιση τού εθνικού και λαϊκού χαρακτήρα τού κράτους μας. Δικαίωμα παρεμβάσεως και ασκήσεως τής εξουσίας έχουν οι Έλληνες που μοχθούν και ιδρώνουν για να εξασφαλίσουν την επάρκεια αγαθών στην οικογένειά τους και το έθνος.
Εκείνοι οι Έλληνες που πρέπει να ακούγονται είναι αυτοί που τιμούν τη ράτσα τους και είναι ικανοί να ματώσουν προκειμένου να υπερνικήσουν τούς εχθρούς τής Πατρίδος είτε στον καιρό τής πολιτικής ειρήνης είτε στον καιρό τού πολεμικού χαλασμού. Καμία ειρήνη δεν εξασφαλίζεται με λόγους ατέρμονους και προσκυνήματα στις θελήσεις των πραματευτάδων. Και κανένας πόλεμος δεν είναι εκ προοιμίου χαμένος ή ανεπιθύμητος για το λαό μας αφού αυτός ξέρει να δίνει τις μάχες του, να νικά και να χτίζει δυνατή Ελλάδα.
Ιδού λοιπόν ποια είναι η νόμιμη πολιτική δράση για εμάς τούς Εθνικιστές. Ο Ελληνικός Εθνικισμός άλλωστε είναι αυτός που μια ζωή δίδει μάχες, λέει όχι στον μισελληνισμό, αγκαλιάζει ολάκερο τον ελληνικό λαό δίχως ταξικούς διαχωρισμούς, κάνει τον ελληνισμό και τα έργα του ξακουστά σε όλο τον κόσμο, τοποθετεί την Πατρίδα και την Πίστη πάνω από φθαρτές και ψεύτικες αξίες.
Δραστηριότητα που είναι αποκομμένη από το εθνικό και πατριωτικό συναίσθημα και νομιμότητα είναι έννοιες παντελώς ασύμβατες. Ενέργειες και ρητορικές διχαστικού περιεχομένου που στρέφονται ενάντια στην ταυτότητα και τις αξίες τής Φυλής μας πρέπει να ξεριζωθούν από την κοινωνία μας. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός αποσκοπεί δια των ενεργειών του στην λαϊκή συνοχή και την εθνική ισχύ, στην κοινωνική αλληλεγγύη και την αυτοφυή ανάπτυξη τού έθνους μας. Αυτός είναι ο προορισμός τής αληθινά ελληνικής πολιτικής.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: