Σελίδες

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Τα λογιστικά μπερδέματα και οι δανεικές «υποχρεώσεις» τής πατρίδος μας, το άνοιγμα των συνόρων στους λαθρεποίκους, οι μεθοδευμένες υποχωρήσεις στα εθνικά μας ζητήματα, οι προκλήσεις σε βάρος τού θρησκευτικού μας συναισθήματος συνθέτουν μια βρώμικη επιχείρηση ξεθεμελιώματος τού Ελληνισμού μας.

Οι σιωνιστές πραματευτάδες δεν εισχώρησαν από το πουθενά. Βρήκαν ξεκλείδωτες τις πόρτες τού Γένους μας από ανθρώπους μιλημένους, ανθρώπους επιρρεπείς στη λάμψη τού χρυσού και τής εξουσίας μα με εντελώς άδειες καρδιές και εθνικές συνειδήσεις.

Το κράτος που εκχωρεί τα ασημικά τής Ελλάδος, που ρημάζει το ελληνικό μαγαζί και σπίτι, που διαλύει την εθνική μας άμυνα και απαγορεύει την παροχή φαγητού και ρούχου στους αδελφούς μας δεν είναι ελληνικό αλλά εχθρικό. Δεν είναι χρήσιμο αλλά περιττό. Δεν είναι νόμιμο αλλά παράνομο και έκπτωτο. Είναι ένα κράτος προσκυνημένο στον σιωνιστικό νεοταξισμό.

Δεν μπορεί λένε να δώσει χέρι βοήθειας στον χειμαζόμενο Έλληνα η Χρυσή Αυγή γιατί κινδυνεύει η δημόσια ασφάλεια και η δημοκρατία. Για ποια δημοκρατία μιλούν άραγε όταν πολλοί συμπολίτες μας ψάχνουν μες στα σκουπίδια για να βρουν αποφάγια και όταν εγκαταλείπουν τα παιδιά τους στα ιδρύματα και όταν η νεολαία μας γυρεύει δουλειά με μεροκάματα πείνας;

Και για ποια δημόσια ασφάλεια μιλούν όταν οι λαθροκατσαπλιάδες σκοτώνουν και βιάζουν Έλληνες και όταν οι διεθνισταράδες τάζουν εμφυλίους και πωλούν μαζί με τους κυβερνήτες εδάφη στα γειτονικά δουλάκια και εξουσίες στο αφεντικό τής αντίχριστης και ανθελληνικής παγκοσμιοποίησης;

Η μεγάλη αντιπαράθεση υφίσταται ανάμεσα στην ελευθερία και τον ραγιαδισμό. Ανάμεσα στον πολιτισμό και τον σκοταδισμό. Ανάμεσα στις δυνάμεις τού καλού και εκείνες τού κακού. Ανάμεσα στους πιστούς τού Θεού και τούς οπαδούς τού αντίχριστου. Ανάμεσα στους υπέρμαχους τής Φυλής και τούς εχθρούς τού ανθρώπου. Ανάμεσα στους ιδεαλιστές και τους υλιστές. Είμαστε εμείς οι Έλληνες από την μια πλευρά και ο έμπορος των εθνών από την άλλη.

Ας κοιτάξουμε πολύ καλά ποιοι βρίσκονται πίσω από τα δάνεια και τους τόκους των διαφόρων προγραμμάτων «βοήθειας» των χρεωμένων λαών και κυρίως τού δικού μας, τού ελληνικού λαού. Ας δούμε ποιοι σώζονται από αυτές τις δήθεν βοήθειες. Δεν είναι βέβαια η δήθεν χρεοκοπημένη Ελλάς αυτή που εισπράττει το χρήμα αλλά οι πραγματικά χρεοκοπημένες τράπεζες τού Συστήματος και το κατοχικό καθεστώς σε βάρος των Ελλήνων που χάνουν δουλειά, σπίτι και ζωή ακόμα.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί που έχουν λυσσάξει να απορροφήσει η Πατρίδα μας τούς λαθρομετανάστες και να τούς κάμει πολίτες τής πατρίδος μας στη θέση των Ελλήνων που αιμορραγούν από την υπογεννητικότητα.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί που ρίχνουν άφθονο χρήμα από αυτό που έχουν υπεξαιρέσει για να φτιάξουν ναούς αλλοδόξων και αλλοθρήσκων ώστε να φτιάξουν μια κοινωνία όμοια με το ψευτορωμέϊκο που κάνει πως κυβερνά όταν οι μοναχοί τής Μονής Εσφιγμένου δέχονται διωγμούς γιατί δεν προσκυνούν το νεοταξικό κτήνος.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί που στηρίζουν τούς γειτονικούς παραχαράκτες και κατακτητές γης ελληνικής σε βορρά και ανατολή που ξάφνου τάχα ζητούν, απειλούν και εφορμούν να πάρουν την πατρίδα που τούς είπανε πως είναι δική τους. Ποιοι στηρίζουν οπλικά και οικονομικά την Αλβανία, την Τουρκία, τα Σκόπια και όλους όσους έχουν πατήσει διαχρονικά έως σήμερα από τα παλιά ακόμη χρόνια τα άγια ελληνικά χώματα.

Υπάρχει μια και μόνη υπαρκτή και νόμιμη κατάσταση που αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός. Υπάρχει μια και μόνη Παράταξη που αισθάνονται δίπλα τους οι Έλληνες. Και ακόμη υπάρχει μια και μόνη Δύναμη που σηκώνει το ανάστημα για να κατακτήσει το αληθινό της μέλλον. Ένα και μοναδικό πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον που θα διαμορφώσει την φυσική τάξη πραγμάτων στο χώρο που τής ανήκει.

Η παράταξη αυτή είναι το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Και το πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον είναι το Εθνικό Κράτος και η Ελληνική Φυλή. Είναι μια κοινωνία ελεύθερων Ελλήνων, είναι η ελληνική οικογένεια, είναι η Πίστη των Πατέρων μας. Είναι οι Έλληνες που εργάζονται, δημιουργούν και χτίζουν πολιτισμό.

Είναι ακόμη η αξιοποίηση τού γεωφυσικού μας πλούτου και ο έλεγχος των πολιτικών και οικονομικών αποφάσεων που μάς αφορούν. Μια Ελλάδα Λαϊκή και Εθνικιστική που θα εκτοπίσει τον εμποράκο των εθνών από τη διεθνή θέση επιρροής που διαθέτει ώστε να βάλουμε στη θέση του δικούς μας ανθρώπους, Έλληνες ικανούς και πιστούς στο Έθνος τους.

Στα εθνικά μας ζητήματα οφείλουμε τη στήριξη των ελληνικών κοινοτήτων για την παραμονή τους στις προσωρινά σκλαβωμένες εστίες μας. Χρειαζόμαστε Πολιτική και Στρατιωτική Αρχή που θα ξεριζώσει τα παράσιτα που έχουν εισχωρήσει στο κράτος μας και θα εδραιώσει την ελληνικότητα των εδαφών από τα οποία εφορμούν τα παράσιτα. Η Ελλάς συνορεύει με την Ελλάδα και θα φέρει το Έθνος εκεί που τού πρέπει.

Η Ελλάς μονάχα ως μεγάλη και δυνατή μπορεί να είναι Ελλάς. Το κράτος μονάχα ως στήριγμα των παιδιών μας και υπηρέτης τού Έθνους έχει νόημα. Και η Φυσική και Εθνικιστική Ελλάς θα συντρίψει τον έμπορο των Εθνών δια παντός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: