Σελίδες

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Π.Ο. (Ανεθνική Ποδοσφαιρική Ομολογία)


Από τον «Στράβωνα Αμασέα»

Έστω ότι ο Π.Α.Ο.Κ. αφήσει ατιμώρητο το Αλμπανό που ακούει στο όνομα Κάτσε.
Λέμε τώρα…έστω.

Η Ε.Π.Ο. τι θα κάνει;
Τι θα κάνει το Ελληνικό κράτος;

Δηλαδή άφησαν τον Π.Α.Ο.Κ. να καθαρίσει την μπουγάδα;
Δεν έχουν οι επίσημοι φορείς εθνική τσίπα;
Από φιλότιμο τίποτα;
Η λέξις φιλοπατρία τους θυμίζει κάτι;

Πρώτα από όλους τους φορείς στο ζήτημα του Κάτσε (στο σβέρκο μας) έπρεπε να επιληφθεί επί του θέματος η Ε.Π.Ο. (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και από όσο γνωρίζω η Αλβανία δεν ανήκει στην ομοσπονδία, εάν και θα έπρεπε ένα τμήμα της «επικρατείας» της, η Βόρειος Ήπειρος δηλαδή, να ανήκει στην Ε.Π.Ο. και την Ελλάδα γενικότερα ως Ελληνικό έδαφος που είναι.

Δηλαδή η Ε.Π.Ο. αφήνει τον Π.Α.Ο.Κ. να βγάλει το οφίδι από την τρύπα;
Μόνον ο Π.Α.Ο.Κ. εθίχθη από την ανθελληνική φωτογράφησι του UCK Κάτσε;



Εκτός των άλλων η Σερβία εξ όσων γνωρίζω είναι φίλο κράτος και η Ελλάς δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει την ανεξαρτησίαν του Κοσσυφοπεδίου (με την Ελληνικήν ετυμολογίαν) συνεπώς για την Ελλάδα δεν θα έπρεπε να είναι αναγνωρισμένος και ο UCK σαν

απελευθερωτική παραστρατιωτική οργάνωσις αφού έδρασε υπέρ της «ανεξαρτησίας κράτους» το οποίο δεν είναι αναγνωρισμένο από την επίσημο πολιτείαν του Ελληνικού κράτους.

Διπλωματία θα κάνει ο Π.Α.Ο.Κ. για το Ελληνικό κράτος;
Ο Π.Α.Ο.Κ. θα προστατέψει την τιμή του Ελληνικού κράτους και του Ελληνικού λαού ή οι θεσπισμένοι από το κράτος φορείς;

Αλλά τι να λέμε τώρα. Η Ε.Π.Ο ήθελε να χρίσει τον Κάτσε Έλληνα και να του φορέσει το Ελληνικό ποδοσφαιρικό σωβρακάκι.
Θαρρείς και έπαψε πλέον να βγάζει ποδοσφαιρικά ταλέντα η Ελλάς, δεν γεννιούνται πλέον παιδία στην Δράμα, τις Σέρρες, τα Ιωάννινα, την Κρήτη κλπ και κρεμαστήκαμε από τα κάκαλα των Αλβανών για να επανδρώσουμε τις ομάδες μας.
ΝΤΡΟΠΗ.

Και λέμε τώρα. Έστω ότι ο επίσημος Π.Α.Ο.Κ. δεν κρεμάσει το δελτίο του παίκτου και τον αφήσει ατιμώρητο.
Αν και κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί γιατί για εμάς τους ΠΑΟΚεις ο Κάτσε είναι ήδη παρελθόν, αλλά ας υποθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κινηθεί εναντίων του παίκτου. Έστω δηλαδή ότι ο ΠΑΟΚ δεν τιμήσει την αδελφοποίησι με την Παρτιζάν Βελιγραδίου και στηρίξει τον Κοσσυφοπεδειανό Αλβανό εισβολέα…
…Τί θα γίνει τότε; Όλα μέλι γάλα;
«Εντάξει μωρέ αδερφέ, σιγά τα λάχανα, μας προσέβαλε αλλά δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος»;

Ωρέ μήπως φοβάται η Ε.Π.Ο.;
Μήπως τελικά υπάρχει το ελεύθερον στους Αλβανούς να κάνουν ό,τι γουστάρουν στο Ελλαδογυφτιστάν;

Η τιμωρία του Κάτσε δεν πρέπει να έλθει σε επίπεδο ποδοσφαιρικού συλλόγου.
Τον Κάτσε πρέπει να τον τιμωρήσει πρωτίστως η Ε.Π.Ο. και το Ελληνικό κράτος.
Ή ίδια η Ε.Π.Ο. έπρεπε να πιέζει τον Π.Α.Ο.Κ για την τιμωρία του παίκτη. Ο ΠΑΟΚ στην τελική έχει και συμφέρον από τον παίκτη, τον δεσμεύουν συμβόλαια και δεσμεύσεις. Η ΕΠΟ θα έπρεπε να τιμωρήσει ακόμη και τον ίδιον τον ΠΑΟΚ στην περίπτωση που ο τελευταίος δεν θα τιμωρούσε τον ανθέλληνα ποδοσφαιριστή με την «ημετέραν παιδείαν».
Η ΕΠΟ όμως τι συμφέρον έχει από την μη τιμωρία του παίκτου;

Ο Π.Α.Ο.Κ είναι αθλητικό σωματείο. Δεν κάνει αμέσως πολιτική. Εμμέσως ναι, αλλά όχι αμέσως. Πολιτική κάνει η πολιτεία που οφείλει να προστατέψει και να προασπίσει τα ιδεώδη και την υπερηφάνεια των Ελλήνων (στο γένος φυσικά).
Διαφορετικά ας την πάψουμε την πολιτεία και ας ορίσουμε για κυβέρνησι τον Π.Α.Ο.Κ.

Για κουνηθείτε εκεί στην Ε.Π.Ο. και τους άλλους αθλητικούς φορείς, για ξυπνήστε εκεί στο Υπ.Εξ. και μην κάνετε τους ψόφιους κορέους. Για εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες ο Κάτσε έχει τελειώσει, εσείς όμως θα τον τελειώσετε τυπικά.
Είναι εθνικό το ζήτημα και έχετε ήδη αργήσει. Τον Κάτσε έπρεπε να τον απελάσετε όχι μόλις φόρεσε την φανέλα του UCK αλλά την στιγμή που την σιδέρωνε, πριν δηλαδή την φορέσει. Έχετε ήδη αργήσει.
Έπρεπε πρώτα να τον σκοτώσετε ποδοσφαιρικά και μετά να του ζητήσετε την γνώμη του.
Στα εθνικά θέματα δεν υπάρχουν γνώμες και απολογίες. Συνοπτικές διαδικασίες.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν φορέα που στην επίσημη σελίδα του έχει το λογότυπο του στα γκρίκλις και αντί να αυτοπροσδιορίζεται ως Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γράφει Hellenic Football Federation.



Και το κυριότερον. Τι να περιμένει κανείς από μία αρχή που δέχθηκε το εθνικό πρωτάθλημα της Ελλάδος να λέγεται«Super League» ώστε να ψελλίζουν οι πιτσιρικάδες βαρβαρόγλωσσα ονόματα, την στιγμή που το Ιταλικό είναι γνωστό ως Καμπιονάτο, το Ισπανικό ως Πριμέρα Ντιβιζιόν, το Γερμανικό ως Μπουντεσλίγκα, εμείς αλλάζαμε το Ελληνικό πρωτάθλημα για να το κάνουμε Super League.

Αν περιμένουμε από αυτήν την ομοσπονδία εθνική ευαισθησία… σωθήκαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: