Σελίδες

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν: «Ένα ψέμα που επαναλαμβάνεται πολλές φορές γίνεται…αλήθεια». Προσπαθούν να δημιουργήσουν αισθήματα συνενοχής για ανύπαρκτα εγκλήματα σε 1.000.000 Έλληνες! «ΚΑΝΕΙΤΑΙ»*....

Ιδίως όταν έχεις στην διάθεσή σου τα λεγόμενα ΜΜΕ, όπως συμβαίνει στην σημερινή Ελλάδα, και ιδιαίτερα αν οι ιδιοκτήτες τους αποφάσισαν να συμμαχήσουν με το πολιτικό σύστημα  για την ευόδωση της σχεδίασης αλλά και για την  επιτυχή έκβαση του σχεδίου παραπληροφόρησης, αποπροσανατολισμού και συκοφάντησης  του ελληνικού λαού άσχετα αν μετά από λίγο βγουν εκ νέου «τα μαχαίρια» τόσο στις μεταξύ τους σχέσεις όσο και στις σχέσεις τους με την κυβέρνηση (εκβιασμοί, αποκαλύψεις, λάσπη κ.ά. τέτοια πολιτισμένα πράγματα).
Μεταπολιτευτικά είναι πάμπολλα τα παραδείγματα επαναλαμβανόμενων ψεμάτων, που κατέληξαν να θεωρούνται ως «αλήθειες». Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς ή μήπως αρκεί απλά να θυμηθούμε την απάτη της ψεύτικης και επίπλαστης ευημερίας του λαού μας που δημιούργησε επί τόσα χρόνια η ελληνική εκδοχή της σοσιαλδημοκρατίας των Ανδρέα και Γιωργάκη Παπανδρέου, Σημίτη και ο νεοφιλελευθερισμός του Μητσοτάκη. Να δούμε τι μας επιφυλάσσει η «σοσιαλδημοκρατία» του Τσίπρα.
Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορό της ούτε να γίνω απολογητής της αλλά κάτι τέτοιο παρακολουθούμε σήμερα με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα καθώς οι καλοπληρωμένοι

μεγαλοδημοσιογράφοι αλλά και τα κακοπληρωμένα τσιράκια τους, τσιράκια και φερέφωνα στο σύνολό τους του κάθε Μπόμπολα, Αλαφούζου ή Βαρδινογιάννη, έχουν αναλάβει εργολαβικά να μας βομβαρδίζουν σαδιστικά και αλύπητα με «αληθινά ψέματα» θέλοντας με τον τρόπο αυτόν να δημιουργήσουν αισθήματα συνενοχής σε δήθεν διαπραχθέντα κακουργήματα και να  αναγκάσουν τους ψηφοφόρους της ΧΑ  να αποστασιοποιηθούν.
Παραδείγματα;
  • Οι αγανακτισμένοι της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα δεν υπήρξαν ποτέ και στην πραγματικότητα ήταν η εξής μία. Η Θέμις Σκορδέλη.
  • Χιλιάδες τα όπλα (το λιγότερο 1500 είπε κάποιος έγκριτος) που κρύβει η ΧΑ.
  • Οπλοστάσιο έκρυβε ο Παππάς στο σπίτι του εδώ στα Ιωάννινα. Ένα πιστόλι ρεπλίκα και ότι είχε από μία αντίκα του Β' ΠΠ.
  • Άλλον κατηγορούν  χωρίς να τους ενδιαφέρει αν ο άνθρωπος θίγεται, άλλον πιάνουν. 
  • Το πολιτικό σύστημα κινδυνεύει από το ναζιστικό κόμμα του 15% αλλά ευτυχώς που υπάρχουν οι «πλέρια δημοκρατικές δυνάμεις» της αριστεράς για να διαφυλάξουν το Σύνταγμα άσχετα αν δεν το έχουν και σε μεγάλη υπόληψη.
  • Δείγμα αγανάκτησης ευυπόληπτου και δημοκρατικού πολίτη η, κατά την γνώμη μου, ευθεία απειλή με τον σαφή υπαινιγμό «Κανείς μα κανείς και πολύ περισσότερο το σάπιο πολιτικό σύστημα, δεν πρόκειται να μας "απαλλάξει" απ' τη δουλειά που εμείς πρέπει να κάνουμε» για επιστροφή στην δράση του παχύσαρκου, χοντρόπετσου και χοντροκέφαλου Χριστόδουλου Ξηρού (για όσους δεν θυμούνται ψυχρός δολοφόνος εκτελεστής της 17 Ν). 
  • Μεγιστοποίηση του δήθεν κινδύνου από τους (δήθεν) ναζιστές και ελαχιστοποίηση αυτού που μπορεί να προκαλέσουν οι λάθρο στην χώρα μας.
  • Ελαχιστοποίηση του κινδύνου της άκρας, της ορθόδοξης και της οπορτουνιστικής (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ) αριστεράς για τον λαό μας.
  • Απόκρυψη γεγονότων αλλά και δρομολόγησης σχεδίων εις βάρος του λαού από κυβέρνηση και αντιπολίτευση.
Αυτά έτσι απλά όπως μου έρχονται στο μυαλό αυτή την στιγμή. Αν το κουράσω (το μυαλό μου εννοείται) θα γράφω μέχρι αύριο αλλά κλείνω με μια προτροπή.
Κλείστε τα αυτιά σας στα βοθροκάναλα ή ΚΛΕΙΣΤΕ τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ! 
«Κανείται»*!!!!!

Οδυσσεύς Πάτσης, epirus-our.homeland.blogspot.com
*Χρησιμοποίησα το «Κανείται» των Ποντίων γιατί έχει μια   «μεγαλοπρεπή» αυστηρότητα  που δεν αποδίδεται από τα έχοντα το ίδιο νόημα «φθάνει», «αρκετά» ή το τούρκικο «νισάφι». Προέρχεται από το αρχαιοελληνικό «ικανέω-ώ» και «ικανέομαι-ούμαι» που δεν διατηρήθηκε στην νεοελληνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: