Σελίδες

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Έχει εμμονές ο υπουργός Οργανωμένης Προστασίας (αναρχοάπλυτων) Αριστερών Παρακρατικών (ΟΠΑΠ) Δένδιας. Σαμαρά απέλασέ τον εκτός Ελλάδος τώρα!

Ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε (με το φτωχό μυαλό του) να καταλάβει ένα απλό σχέδιο συκοφάντησης ενός εκατομμυρίου απλών ανθρώπων ώστε να το θέσει σε εφαρμογή χωρίς λάθη μεγιστοποιώντας  τον κίνδυνο αποτυχίας του εκθέτοντας ταυτόχρονα κυβέρνηση και Διακαιοσύνη επιμένει: 
[Την  θέση της κυβέρνησης ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική οργάνωση επανέλαβε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και ΠΡΟΠΟ (εγώ πρότεινα ήδη την αντικατάσταση του ΠΡΟΠΟ σε ΟΠΑΠ)  Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN. 
Ερωτηθείς για ποιο λόγο η κυβέρνηση έδρασε αυτή τη δεδομένη στιγμή και όχι νωρίτερα, ο υπουργός τόνισε πως «η κυβέρνηση δεν έδρασε τώρα. Αυτό που άλλαξε μετά τη δολοφονία του Φύσσα ήταν ότι ήμασταν έτοιμοι να αποδείξουμε τη δράση της και να να συντάξουμε σχετική έκθεση». Ο Δένδιας επεσήμανε πως «η γραμμή μας είναι ξεκάθαρη», συμπληρώνοντας πως με εντολή του πρωθυπουργού οι έρευνες θα πάνε όσο πιο μακριά γίνεται.
Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με τα σώματα ασφαλείας ο υπουργός τόνισε πως «στόχος είναι να καθαρίσουμε εντελώς την ελληνική αστυνομία».
Ο Δένδιας, ακόμη, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή από ένα κόμμα με πολύ χαμηλά ποσοστά, μπήκε μέσα στη Βουλή. «Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του κόσμου στράφηκε στη Χρυσή Αυγή λόγω της κατάστασης στη χώρα μας από την οικονομική κρίση. Ο Νεοναζισμός είναι μη αποδεκτός στην Ελλάδα]  

είπε ο «πανέξυπνος» αυτός άνθρωπος θέλοντας να μας πείσει ότι ένα εκατομμύριο Έλληνες αλλά και η ΕΛΑΣ, οι προκάτοχοί του στο υπουργείο του αλλά και οι του υπουργείου Δικαιοσύνης τον συναγωνίζονται σε βλακεία αφού τόσα χρόνια δεν κατάλαβαν ότι η ΧΑ ήταν στην ουσία η Μαφία, η Καμόρα, το «καρτέλ Μεγεδίν», και η Γιακούζα που συγχωνεύθηκαν δημιουργώντας νέα οργάνωση με την προσωνυμία «Χρυσή Αυγή Εγκληματική ΕΠΕ».
Σαμαρά απέλασέ τον σήμερα. Εκτός Ελλάδος και όπου να'ναι.

Οδυσσεύς Πάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: