Σελίδες

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Ελλήνων Πολιτεία
Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής

Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2013

Στο πλαίσιο της αποφάσεως του κ. Σαμαρά για σύμπραξη των δυνάμεων της «ευρύτερης δεξιάς», έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι «έκλεισε» η συμφωνία για την πολιτική συνεργασία της σοσιαλίζουσας «Νέας Δημοκρατίας» και του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη. Άλλωστε, δεν πέρασε απαρατήρητη όλη την περασμένη εβδομάδα, η ξαφνική επανεμφάνιση του κ. Καρατζαφέρη σε όλα τα ΜΜΕ, μετά από πολύμηνη απουσία. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί τον προάγγελο της κατ΄ αρχήν συμφωνηθείσας σύμπραξης. Ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ θεωρούν πως ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως προερχόμενος από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ, θα καταφέρει μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, αφ΄ ενός να προσποριστεί ψήφους από τη «Χρυσή Αυγή» και αφ΄ ετέρου να αποτελέσει το πολιτικό σκαλοπάτι του απογοητευμένου πατριωτικού ποσοστού της, αποκόπτοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο την επιλογή της «Χρυσής Αυγής».
Οι παραπάνω βεβαίως, στοχεύσεις της ΝΔ θα πρέπει να αποδειχτούν στην πράξη, διότι δεν πρέπει να υποτιμάται η αντίδραση του σκληρού, συμπαγούς και ανυποψίαστου πατριωτικού πυρήνα του ΛΑΟΣ, η οποία εκτιμάται πως θα είναι σκληρή και βίαιη, οπότε ενδέχεται η όλη συνωμοσία να εξελιχτεί σε Μπούμερανγκ για τον μωροφιλόδοξο και εν πολλαίς αμαρτίαις, αρχηγό του ΛΑΟΣ.
Το κόμμα της «Ελλήνων Πολιτεία», γνωρίζει και καταγγέλλει τη νέα Γκεμπελική πολιτική υφαρπαγής πατριωτικών ψήφων, από εκείνους που ψήφισαν τα Μνημόνια, συμμετείχαν στην μειοδοτική κυβέρνηση Παπαδήμου και συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση των δανειστών μας, ΝΔ + ΠΑΣΟΚ = ΑΕ, με σκοπό την ολοκληρωτική εξαθλίωση του λαού μας και την συνολική παραχώρηση της πατρίδος μας στη Νεοναζιστική Γερμανία.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια: