Σελίδες

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Εθνικό Μέτωπο - Δελτίο Τύπου για την επέτειο του ΟΧΙ

                                        Εθνικό Μέτωπο - Δελτίο Τύπου για την επέτειο του ΟΧΙ

Δελτίο Τύπου για την επέτειο του ΟΧΙ


73 χρόνια πριν, ο Ελληνικός Λαός, διά στόματος του Ιωάννη Μεταξά, αντιστάθηκε στην Ιταλική επιβουλή και τη στέρηση της ελευθερίας και της εθνικής του κυριαρχίας. Ο ηρωισμός και η αυτοθυσία ανέδειξαν μία ακόμη λαμπρή εθνική σελίδα για τον Ελληνισμό. 73 χρόνια πριν, ένα μεγαλεπήβολο ΟΧΙ, από μια μικρή και γενναία χώρα, άλλαξε τον ρου της Ευρωπαϊκής Ιστορίας.

Σήμερα, η εθνική κυριαρχία παραδόθηκε άνευ όρων στους σύγχρονους οικονομικούς δυνάστες. Σήμερα, η Ελληνική κυβέρνηση δεν αντιστέκεται, δεν αγωνίζεται για την εθνική αξιοπρέπεια, δεν αντιτάσσεται στις ξένες επιβουλές που καθυποτάσσουν την πατρίδα μας και καταπατούν το μέλλον των παιδιών μας!

Το Εθνικό Μέτωπο δεν περιορίζεται σε μια απλή, ευκαιριακή αναφορά στην επέτειο του ΟΧΙ. Αντιθέτως, προτάσσει τα μεγάλα ΟΧΙ που οφείλει κάθε Έλληνας να διατυπώνει στη σημερινή δραματική ιστορική περίοδο που διανύουμε, υιοθετώντας το πνεύμα της αντίστασης εκείνης της εποχής ως τρόπο ζωής!

Το Εθνικό Μέτωπο λέει ΟΧΙ στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, λέει ΌΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας μας για οποιοδήποτε τίμημα! Ήμαστε πάντοτε μικροί σε πληθυσμό, μα πάντοτε υψώναμε ανάστημα γιγάντων!

Τούτα τα χώματα είναι ιερά! Έχουν πολεμήσει γι’ αυτά οι πρόγονοί μας, υπέφεραν, μάτωσαν, θυσιάστηκαν. Δεν ξεπουλάμε, λοιπόν τη γη των πατεράδων μας για τριάντα αργύρια! Διότι έχουμε πολύ ακριβά αγορασμένη την ελευθερία μας, για να την πουλήσουμε τόσο φτηνά στον τυχόντα!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: