Σελίδες

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Τον κομμουνισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, πάτησέ τον - τσάκισέ τον.

Με τις τελευταίες εξελίξεις και την αποκάλυψη πια στο σύνολο του ελληνικού  της μεθόδευσης της κυβέρνησης σε βάρος της Χρυσής Αυγής και την προσπάθεια φίμωσής της σε συνδυασμό με το στο παρελθόν διαπραχθέν λάθος του Κώστα Καραμανλή να μην στηρίξει δια της αποχής των ευρωβουλευτών  της ΝΔ το ψήφισμα της ΕΕ (ψηφίστηκε τελικά με 553 ψήφους υπέρ, 44 κατά και 33 αποχές) που « αναγνωρίζει ότι ο κομμουνιστικός ολοκληρωτισμός αποτελεί αναπόσπαστο και φρικαλέο μέρος της κοινής ευρωπαϊκής ιστορίας ...» τα ορθόδοξα κομμούνια του ΚΚΕ αλλά και τα παρηλλαγμένα σε σοσιαλδημοκράτες στο πολιτικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν και πάλι να αποθρασύνονται και να αποκαλύπτουν το αποκρουστικό και προδοτικό τους πρόσωπο.
Απαιτείται εγρήγορση από το σύνολο όσων αισθάνονται Έλληνες ώστε να μην υπάρχει στο μέλλον καμμιά ανοχή στους νοσταλγούς του Στάλιν και θαυμαστές του Κιμ Γιονγκ Ουν και συνάμα αδίσταχτους δολοφόνους του ελληνικού λαού και της Ελλάδος και τότε (1941-1949) και σήμερα (17Ν, υποκατάστημα ΜΑΡΦΙΝ, αθώοι και απροστάτευτοι αστυνομικοί).
Οι κομμουνιστές, φανεροί και κρυφοί, αποτελούν εκείνο το καρκίνωμα που δεν έπαψε να συνωμοτεί κατά του ελληνικού και της Ελλάδος παραπλανώντας ακόμη και σήμερα παιδάκια του δημοτικού σχολείου με τις επισκέψεις-ξεναγήσεις στα «μουσειακά» μουσεία
του ΚΚΕ όπου τους γίνεται κατάλληλη κατήχηση εν αγνοία των γονέων ενώ ο, πώς να τον χαρακτηρίσω άραγε, αρμόδιος υπουργός Παιδείας ή κοιμάται όρθιος ή συναινεί.
Είναι οπαδοί της αντιδραστικής  και παρωχημένης μαρξιστικής ιδεολογίας και λάτρεις του «ανύπαρκτου υπαρκτού σοσιαλισμού» όπως αυτός εφαρμόσθηκε στις τέως «λαϊκές δημοκρατίες» ή εξακολουθεί να εφαρμόζεται στην Β. Κορέα. 
Ο κομμουνισμός στην Ελλάδα αποτελεί μια συγχώνευση μικροαστικών αντιλήψεων, με «ολίγη» από επιστημονικό σοσιαλισμό και περισσότερο από τυχοδιωκτισμό. Έχει σαν θεωρία την πίστη μέχρι αηδίας στον διεθνισμό, την απόλυτη υποταγή στις προσταγές της τρίτης Κομμουνιστικής Διεθνούς, την σύμπλευση με τον Σιωνισμό και σαν πρότυπα τους αιμοσταγείς δικτάτορες όλων των «λαϊκών δημοκρατιών», τα ολοκληρωτικά καθεστώτα  του «ανύπαρκτου υπαρκτού» που αιματοκύλισαν όλους τους λαούς στους οποίους επικράτησαν (πάνω από είκοσι εκατομμύρια μόνον στην Ρωσία), τους ασφαλίτες της ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ και της ΣΤΑΖΙ ,  προωθεί τα εθνοπροδοτικά σχέδια των εχθρών της πατρίδος, συμμαχεί με τους εχθρούς της Ελλάδος και οργανώνει κατασκοπευτικά δίκτυα σε βάρος της χώρας ( τελευταίοι αποκαλυφθέντες και καταδικασθέντες το 1961-62 ο Δαμουτσίδης και οι Οπροπουλαίοι εκεί στις Σέρρες και την Δράμα  μόνο που οι σημερινοί δεν χρησιμοποιούν ασυρμάτους αλλά την σύγχρονη τεχνολογία), το  μίσος κατά της αστικής τάξεως και δεν διστάζει να επιτίθεται στο οργανωμένο κράτος, σε άοπλα και απροστάτευτα όργανα της τάξεως αλλά και καίγοντας ζωντανούς απλούς και αθώους υπαλλήλους τραπεζών.
Η ιστορική πείρα έχει αποδείξει ότι τα κομμουνιστικά μορφώματα, όπως το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι τα παιδιά  και το μακρύ χέρι του κόκκινου ολοκληρωτισμού,  επιδιώκουν την κρατικοποίηση των πάντων παρ' όλο που αυτό στην πράξη απεδείχθη καταστροφικό, την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο όπως αυτή εφαρμόσθηκε στους Έλληνες  του κομμουνιστικού στρατού και στα Ελληνόπουλα του παιδομαζώματος στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως και τα εργοστάσια του Ουζμπεκιζτάν. Σε στιγμές κρίσης της χώρας αξιοποιούν τη κομμουνιστική δράση που, με τον ακραίο διεθνισμό και τη δήθεν «αλληλεγγύη», ρίχνουν δίχτυα ενσωμάτωσης λαϊκών δυνάμεων, ανέργων, κατεστραμμένων μικροαστικών και μεσαίων αστικών στρωμάτων αλλά και λαθρομεταναστών (εύκολα θύματα της προπαγάνδας) . Ωστόσο το  ίδιο το ΚΚΕ, όσο και οι λοιπές «δημοκρατικές προοδευτικές λαϊκές δυνάμεις» εντάσσονται πρόθυμα σε σχεδιασμούς στήριξης της εξουσίας του κεφαλαίου στην προσπάθεια αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού συστήματος, αρκεί βέβαια να υπάρχει και η ανάλογη οικονομική βοήθεια και ας είναι και από τον Ομπάμα εξ ου και ο λόγος άρνησης του ελέγχου των οικονομικών τους (ΚΚΕ) από το συντεταγμένο κράτος.
Προσωπικά  είμαι σίγουρος ότι τόσο οι Μαρξ και Ενγκελς, όσο και ο Λένιν θα είχαν αυτοκτονήσει πριν καν ολοκληρώσουν τις θεωρίες τους αν ήξεραν ότι θα τις υιοθετούσαν οι Ζαχαριάδηδες, Βαφιάδηδες,, Φλωράκηδες, η Αλέκα και ο «αεικίνητος» και «πολύστροφος» Κουτσούμπας. Ήταν και είναι τόσο ηλίθιοι που επιμένουν να θεωρούν το 4% πλειοψηφία του ελληνικού λαού και δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Τι να υποθέσει κανείς όταν λένε: 
«Έχουμε αναφαίρετο δικαίωμα να αντιπαλεύουμε αντεργατικούς - αντιλαϊκούς νόμους, να διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις με μαζικούς όρους για την ανατροπή τους. Η λαϊκή πλειοψηφία έχει το δικαίωμα να αλλάζει και νόμους και θεσμούς με άλλους, που θα υπηρετούν μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς φασισμό, κρίσεις και πολέμους....» άσχετα αν σε άλλο τμήμα του ίδιου ακριβώς κειμένου της 27/9/13 του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (Ριζοσπάστης 29/9/13)  λέει:
[Στις σημερινές συνθήκες  «το εργατικό - λαϊκό κίνημα είναι σε ιδεολογικοπολιτική και οργανωτική υποχώρηση, δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων και την ανάπτυξη της εργατικής - λαϊκής πάλης για την ανατροπή της καπιταλιστικής εξουσίας, που γεννά... . Επάνω σ' αυτό είναι τεράστιες οι ευθύνες των κάθε είδους ρεφορμιστικών, σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων - παλιών και νέων - που διαμόρφωσαν τον εργοδοτικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό, ο οποίος  .....».   
Ο έρμος αυτός αναγνώστης του Ριζοσπάστη που παριστάνει τον κομμουνιστή για διάφορους λόγους (οικογενειακή παράδοση, αίσθηση αδικίας, άγνοια, βλακεία) θα πρέπει να βρίσκεται σε μόνιμη σύγχυση προσπαθώντας να ερμηνεύσει τις αρλούμπες του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ αν και η πλειοψηφία αγοράζει μεν τον «Ρ» για λόγους που μόνον αυτός ξέρει και τον χρησιμοποιεί, ξέρετε που...


Οδυσσεύς Πάτσης,  

Δεν υπάρχουν σχόλια: