Σελίδες

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Εαν τελικά υπάρξει δυσάρεστη κατάληξη για τα ελληνικά συμφέροντα λόγο της προσκυνημένης πολιτικής της κυβέρνησης τότε θα πρόκειται για εσχάτη προδοσία



Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΞΗΣ ΑΟΖ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Είναι εντελώς προκλητική η στάση της κατοχικής κυβέρνησης.
Την στιγμή που κρίνονται μείζονος σημασίας εθνικά θέματα για την ανάπτυξη της χώρας και την βιωσιμότητα του λαού περί άλλων τυρβάζει.
Δεμένη στο ψευτο-ευρωπαϊκό άρμα των τοκογλύφων και των "εκλεκτών" χωρίς καμία αίσθηση εθνικής συνείδησης υλοποιεί προσχεδιασμένες πολιτικές ταίζοντας φούμαρα τον ελληνικό λαό περί "κοινωνικών διαλόγων".
Καθημερινά επιφυλάσσει στους πολίτες την ψήφιση νεων νομοσχεδίων λειτουργώντας ως φοροεισπράκτορας των δανειστών αφού ακόμα και οι ίδιοι γνωρίζουν πως εξόφληση τέτοιων δανείων δεν πρόκειται να υπάρξει ακόμα και αν πουληθούν τα πάντα.
Και ενω δείχνει ότι κάνει ότι περνάει απο το χέρι της για να "σώσει" την χώρα.
Αρνείται εδω και μήνες να χαράξει την ελληνική ΑΟΖ.
Μια κίνηση που θα ήταν κατοχύρωση των ελληνικών συμφερόντων αλλά και η αρχή για την εκμετάλλευση των μικρών ή μεγάλων κοιτασμάτων που θα απέφεραν χρήμα.
Χρήμα που η κατοχική κυβέρνηση δείχνει πως δεν...χρειάζεται γιατί προφανώς χαλάει τον όλο σχεδιασμό.
Πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς την αναβλητικότητα όταν όσο αφορά τα "θέλω" της τρόικας βρίσκεται πάντα ενα βήμα ποιο μπροστά πανέτοιμη να δώσει όχι το 100 αλλά το 1000% απο αυτά που πρόκειται να ζητηθούν.
Ενω στην περίπτωση της χάραξης ΑΟΖ αν και Κύπρος και Ισραήλ σχεδόν παρακαλούν και σπρώχνουν με δηλώσεις εκείνη κάνει κορόιδο.
Στην πρόσφατη επίσκεψη του Μάρκου Κυπριανού στο Ισραήλ οι δηλώσεις του ήταν πως "είναι στην σκέψη της Ελλάδας η χάραξη ΑΟΖ".
Ενω και οι Ισραηλινοί παρότι δεν έχει γίνει καμία κίνηση απο ελληνικής πλευράς δημοσίευσαν χάρτες που δείχνουν πως ο αγωγός φυσικού αερίου για το κοίτασμα "Λεβιάθαν" θα περνά απο την Ελλάδα.
Ολοι με λίγα λόγια εντός και εκτός Ελλάδος φωνάζουν αλλά η κυβέρνηση κωφεύει.
Εαν τελικά υπάρξει δυσάρεστη κατάληξη για τα ελληνικά συμφέροντα λόγο της προσκυνημένης πολιτικής της κυβέρνησης τότε θα πρόκειται για εσχάτη προδοσία μεγαλύτερου μεγέθους ακόμα και απο την υπογραφή του μνημονίου που παρέδωσε την διακυβέρνηση της χώρας στους Φράγκους.

protesilaos

Δεν υπάρχουν σχόλια: