Σελίδες

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κομμουνιστικά Κόμματα και λοιποί πεμπτοφαλαγγίτες της Νέας Τάξεως



ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


Γράφει ο *Αμφικτύων

Ως γνωστόν , η γέννηση του ΚΚΕ σημάδεψε την αρχή της πτώσης και παρακμής της Ελλάδος(ρόλος ΚΚΕ το 1922, Αυτονομία Μακεδονίας 1943, Δεκεμβριανό Κίνημα 1944, Εμφύλιος 1946-49, προβοκάτσιες 1965-66 -Χούντα,και πρόσφατα φιλομεταναστευτική στάση, "δεν φταίνε οι Τράπεζες" της κ. Παπαρήγα κ.α). Γι' αυτά και άλλα πολλά το ΚΚΕ και οι παραφυάδες του είναι πρακτορικές και εβραιοκίνητες , των διεθνών κέντρων.(Γιατί αρνείται επιμόνως το άνοιγμα των οικονομικών του;) Ό,τι "παιχνίδι" έκαναν οι ιμπεριαλιστές στις "δημοκρατίες" της Δύσης με τα κομμουνιστικά κόμματα και πρόσφατα με την Τρομοκρατία, το ίδιο "παιχνίδι" κάνουν και στη Μέση Ανατολή με τις "φανατικές ισλαμικές οργανώσεις» και την Αλ-Κάιντα. Τώρα αυτό το εκφοβιστικό παιχνίδι παίζεται και στην Αθήνα(επίδειξη ισχύος λαθρομεταναστών) με τους 4-5 εκατ. λαθρομετανάστες(εξ ών το 1,5 εκατ. μουσουλμάνοι) σταλμένοι με χρήματα της διεθνούς εξουσίας.

Η Αλ-Κάιντα παίζει τον αντίστοιχο ρόλο του ΚΚΕ στον Ισλαμικό κόσμο. Είναι αμφότερα οι "μπαμπούλες" του συστήματος, για να διατηρεί τις καταπιεστικές και εκμεταλλευτικές δομές του και να εξαπατά ,τόσον τους Δυτικούς , όσο και τους μουσουλμάνους. Τώρα με το Διαδίκτυο ξεσκεπάστηκε η ΑΛΗΘΕΙΑ . Όλα βγήκαν στο Φως. Ο ιμπεριαλισμός είναι γυμνός και ψάχνει για νέους μηχανισμούς εξαπάτησης.

Αποδείχθηκε ότι από την Αλ Κάιντα μέχρι την "Μουσουλμανική Αδελφότητα" της Αιγύπτου, αλλά και τα ΚΚ , την τρομοκρατία , τους κουκουλοφόρους, τις ΜΚΟ, τους πράκτορες, 5φαλαγγίτες και λαθρομετανάστες κ.α, ελέγχονται και χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Οι αντιαμερικανικές και αντισιωνιστικές "κορώνες" όλων αυτών είναι περίπου ίδιες με τις αντιαμερικανικές "κορώνες" του «μεγάλου ηγέτη» Αμερικανού υπηκόου-εβραϊκής καταγωγής-Ανδρέα Παπανδρέου. Διότι αυτός υπήρξε ο αρχιτέκτων της σημερινής χρεωκοπίας και υποδούλωσης της χώρας.

Η Ελλάδα είναι πολυτιμότατο "οικόπεδο" με μέγιστη αξία. Δεν είναι τυχαίο πως ο μεγάλος φανατισμός και κρίσεις εκδηλώνονται εκεί όπου υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα. Οι μεγαλύτεροι χρηματοδότες του φανατισμού του Ισλάμ είναι οι πιστότεροι σύμμαχοι των ιμπεριαλιστών. Στη Σαουδική Αραβία —των διεφθαρμένων σεΐχηδων— υπάρχει η πουριτανική Σαρία. Στην Αίγυπτο —του δισεκατομμυριούχου Μουμπάρακ— υπήρχε η "Μουσουλμανική Αδελφότητα", σαν "σκιάχτρο". Στη Λιβύη του συντ/ρχου Καντάφι των πετρελαίων η σιδερένια πυγμή του δικτάτορα, στο Αφγανιστάν των ναρκωτικών και των δισεκατομμυρίων δολαρίων "ανθίζει" η Αλ-Κάιντα, και στην Ελλάδα , της μέγιστης γεωπολιτικής αξίας , συμβόλου του πολιτισμού και της δημοκρατίας , αλλά και λόγω του μεγάλου επίγειου και υπόγειου πλούτου της , το ΚΚΕ με τους τρομοκράτες και τους λαθρομετανάστες έχουν αναλάβει κατόπιν εντολής των ίδιων αφεντικών τον "εγγυητή" της Ολιγαρχίας των τριών διεφθαρμένων δουλικών Οικογενειών .

Θρησκεία του Αλλάχ η Μουσουλμανική Αδελφότητα , θρησκεία του Μαρξ και ο Κομμουνισμός . Γι' αυτό κατά κόρον γράφουμε ότι όλες οι Εβραιογενείς θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός ,Ισλαμισμός , αλλά και ο Κομμουνισμός , Σιωνισμός , Φασισμός, Ναζισμός, Τεκτονισμός και οι αιρέσεις όλων αυτών) είναι όργανα του Κατεστημένου και πρέπει να εκλείψουν για να οδηγηθεί ο κόσμος στην πραγματική ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

Όσον αφορά στον Μίκη Θεοδωράκη δεν συμφωνώ ότι είναι ο πραγματικός ηγέτης του ΚΚΕ, όπως γράφει ο κ. Παν. Τραϊανός. Ο Μίκης κατά την γνώμη μου έκανε την ειλικρινή μεταμέλεια του και ουσιαστικά διαφώνησε σε βασικά σημεία με το ΚΚΕ. Αυτά χωρίς φόβο και χωρίς αντικομουνιστικό πάθος , διότι φρονώ ότι πολλές θέσεις του ΚΚΕ είναι ορθές και επίκαιρες σήμερον , και διότι υπάρχουν σ' αυτό πολλά έντιμα στελέχη, που είτε έκαναν δημοσία την αναθεώρηση τους , είτε την έκαναν-και την κάνουν-αθόρυβα, για να μην πληγώσουν τους συντρόφους τους.

ΤΕΛΟΣ

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης
μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
http://amphiktyon.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: