Σελίδες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ 1


Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω σήμερα την πρώτη (γιατί απ' ότι κατάλαβα θα ακολουθήσουν και άλλες εκτός και αν αυτό το 1 προστέθηκε κατά λάθος) προσπάθεια εξωτερίκευσης του φίλου Νίκου Πρωτόπαππα. Τυχόν ορθογραφικά και συντακτικά λάθη συγχωρετέα μια και είναι πρωτόβγαλτος. Το θέμα είναι ότι πρέπει να εξωτερικευόμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε μήπως τελικά αποφύγουμε τον εγκεφαλικό θάνατο στον οποίο μας έχει καταδικάσει η διακυβέρνηση (ο θεός να την κάνει) του ΠΑΣΟΚιστάν.  Του εύχομαι καλή συνέχεια, Οδυσσεύς

Παρακολουθώ όλη την δυναμική η οποία και αναπτύσσεται τις τελευταίες μέρες ,ενάντια στην επιδρομή αλλοφύλων ,που ξεκίνησε με την εισβολή πακιστανών,αλβανών σομαλών ,και ολοκληρώνεται με τα κυρίως στίφη βαρβάρων ,των μεγαλοτραπεζιτών.
Στην πρωτη περίπτωση συνεργάτες και θυρωροι της κερκόπορτας οι αριστεριστές σύντροφοι,μαζί με ψευδοκαθηγητες,διάφορες στριπτιτζούδες αλλοδαπές που πήραν πολιτικά δικαιώματα και γίναν και κυβερνητικοί παράγοντες και καλα επιστήμονες ,καθώς και οι ΜΚΟ ,μαζί με την σιωπή θεσμικών παραγόντων ,οι οποίοι προσφάτως καναν και δηλώσεις ως εγγυητές της δημοκρατίας ,χωρίς να καταλάβουν ,ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν ούτε για τον εαυτό τους.
Το θεατρο του παραλόγου όμως είναι πασιφανές με αυτούς οι οποίοι είναι υποτίθεται φίλοι και συμπαραστατες του λαου ....να συνεχίζουν να του λεν   αναλήθειες και ανακρίβειες
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΤΡΑΓΚΑΣ
Υποστηρίζει μετά μανίας ότι οι γερμανοί είναι αυτοί που οικονομικά μας επιτίθενται ,και δη οι ναζί
Ας του πει λοιπόν κάποιος ,ότι οι ελέγχοντες το τραπεζικό σύστημα,δεν είναι γερμανοί......ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
Μπορεί να έχουν γερμανικά χαρτιά ,αλλα δεν έχουν καμμία σχέση με τον γερμανικό λαο
Ας του πει λοιπόν κάποιος ,ο΄τι αν διαβάσει ιστορία ,θα μάθει οτι ο εθνικοσοσιλισμος ,ηττήθηκε το 1945 στο Βερολίνο και έκτοτε κυβερνα την Ευρωπη ,ο κοινοβουλευτισμός,ο οποίος και ευθύνεται για ότι συμβαίνει......Επίσης ας του πει κάποιος οτι οι εθνικοσοσιαλιστες,όταν ανέλαβαν την εξουσία και αντελήφθησαν οτι δια των αποζημιώσεων ,οι εβραικές τράπεζες επεδίωκαν την οικονομική υποδούλωση.....τους πέταξαν εντελώς έξω απο την Γερμανία και δημιούργησαν το οικονομικό θαύμα του μεσοπολέμου.
Η αριστερά και η δημοκρατία διέλυσαν την οικονομια μας στην Ελλαδα και όχι οι ναζι.....στούς οβριούς καλούμεθα να χύσουμε το αίμα μας και όχι στους εθνικοσοσιαλιστές οι οποίοι δεν υφίστανται ουδε καν πολιτικώς.
ΠΟΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΒΡΙΟΣ ΣΑΥΛΩΚ.....ΕΥΣΧΗΜΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ
να υποθέσουμε οτι το κάνει επίτηδες ο κ. ΤΡΑΓΚΑΣ?????

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΑΖΑΚΗΣ ....ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ
Ρ ε παιδιά ,καλά όλα αυτά, ωραίες οι οικονομικές αναλύσεις ,στις οποίες βέβαια δεν μας λέτε για την συνεργασία σας στο παρελθόν με την γενιά του πολυτεχνείου ,που μας έφερε σ αυτήν την κατάντια,αλλα ρε παίδες......έχετε ποτε αναφερθεί στα 2.500.000 αλβανούς πακιστανούς ,σομαλούς ,μαγκλαντές ,οι οποίοι προκαλούν οικονομικλη αιμορραγία 65 δισ ευρω ετησίως????
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΝ????
TI KRYBETAI ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ????
ME ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ????
EISTE Ο ΚΑΛΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΜΗΠΩΣ????
NA SYNEXISOYME ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΚΟ ,ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ????
χωρίς βέβαια κανένας να του έχει πει ,ότι οι ενοπλες δυνάμεις εγγυώνται όχι το πολιτευμα ,που το εγγυάται ο λαος, αλλά τα σύνορα   και    την     εδαφικη ακεραιοτητα,κάτι στο οποίο έχουν απολύτως αποτύχει,αφού αφήσαν την πατρίδα να πλημυρίσει με εκατομμύρια πακιστανών.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Ν.ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ (e-mail)

Δεν υπάρχουν σχόλια: