Σελίδες

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


 

Posted by anacondagr
Οι χθεσινές έκτροπες καταστάσεις που σημειώθηκαν εντός και εκτός του χώρου του ΥΕΘΑ, από συγκεντρωμένους αποστράτους αξιωματικούς των Ε.Δ, επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά ότι η σημερινή ελληνική κοινωνία είναι μία διάπυρη ηφαιστειακή μάζα προ της εκρήξεώς της.
Μία κατηγορία πολιτών, διακρινόμενη για την αντιπάθειά της προς τις δυναμικές αντιδράσεις του πεζοδρομίου, οδηγείται στην υιοθέτηση των πρακτικών αυτών αισθανόμενη την πλήρη απαξίωση από την κυβερνητική αναλγησία.
Ασφαλώς περιστατικά του είδους αυτού, εντός του χώρου του ΥΕΘΑ, είναι ανεπίτρεπτα για αποστράτους αξιωματικούς. Αλλά τα ανεύθυνα δημοσιογραφικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν κατά προκλητικό τρόπο στις αντιπαραθέσεις ποίον σκοπό εξυπηρετούσαν;
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απώλεσε την ψυχραιμία του και εκτόξευσε απειλές εναντίον του συνόλου των αποστράτων. Η επίκλησή του προς τη Νέα Δημοκρατία δια να επέμβει και αποτρέψει τους αποστράτους αξιωματικούς αποκάλυψε ποία ψυχολογία έχει για αυτούς. Διακατέχεται από τη συνήθη κομματική νοοτροπία η οποία δεν του επιτρέπει να αντιληφθεί ότι είναι Υπουργός του Ελληνικού Κράτους.
Διαπιστώνεται πλέον ότι, η μόνη δυναμική αντίδραση που απομένει στους αποστράτους αξιωματικούς αλλά και σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που θέλουν να αντιδράσουν στον ξεπεσμό της κοινωνίας μας, είναι μόνο η πολιτική δραστηριοποίηση, μακριά από τα ένοχα και φθαρμένα πολιτικά κόμματα.
Τα καυτά δάκρυα των αποστράτων στις σελίδες των εφημερίδων των Ενώσεων τους δεν συγκινούν κανένα πολιτικό, ούτε οι υποδείξεις σε νοοτροπίες άλλων χωρών, ούτε οι δυναμικές κινητοποιήσεις φέρουν αποτέλεσμα.
Σήμερα δημιουργούνται προϋποθέσεις για την ανατροπή του φαύλου πολιτικού συστήματος εξουσίας με την είσοδο νέων δυνάμεων στο δημόσιο βίο της Χώρας στις οποίες προσβλέπει ο Ελληνικός Λαός.
Ο καθείς Έλληνας και καθεμία Ελληνίδα ας ορθολογισθούν και ας λάβουν  τις αποφάσεις τους. Αυτοί  θα είναι υπεύθυνοι έναντι των ιδίων και των παιδιών τους.
ΠΗΓΗ: drougos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: