Σελίδες

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Πανεθνική Ανορθωτική Πανστρατιά. Eν Κύπρω κι εν Ελλάδι: Ένα Υπερκόμμα, ή Συγκρότημα κομμάτων, ή όποιος άλλος καταλληλότερος προσδιορισμός βρεθεί, που ν' ανταποκρίνεται οργανωτικά στην κατεπείγουσα ανάγκη.


Ειρήσθω

 

 Με τον Λάζαρο Μαύρο

Α Σ Φ Α Λ Ω Σ ΚΑΙ θα έπρεπε θεσμοί και διαδικασίες μιας δημοκρατικότερης λειτουργίας του πολιτεύματος και ουσιαστικότερης άσκησης της λαϊκής κυριαρχίας, να είχαν ήδη υποχρεώσει σε παραίτηση τον κ. Χριστόφια και την κυβέρνηση της ισχνότατης μειοψηφίας του, ώστε, με πρόωρες εκλογές, ν' αναθέσει ο λαός σε αξιότερο ηγέτη την εντολή. Ομοίως θα 'πρεπε και εν Αθήναις, η δημοκρατική αντικατάσταση του κ. Γ.Α. Παπανδρέου. Σε ποιους, όμως, ο λαός να εμπιστευθεί την εξουσία; Οι συνθήκες και συγκυρίες έχουν ήδη αναδείξει την ανάγκη για εντελώς νέους στόχους:
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Πρωθυπουργός της Ελλάδας κι ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, να ανήκουν στο ίδιο κόμμα. Και να 'ναι, μεταξύ τους, οι στενότεροι καθημερινοί συνεργάτες. Ένα νέου είδους κόμμα,...
κάπως διαφορετικό από τα υπάρχοντα εν Κύπρω κι εν Ελλάδι: Ένα Υπερκόμμα, ή Συγκρότημα κομμάτων, ή όποιος άλλος καταλληλότερος προσδιορισμός βρεθεί, που ν' ανταποκρίνεται οργανωτικά στην κατεπείγουσα ανάγκη: Ένα Υπερκόμμα Πανεθνικής Ανορθωτικής Πανστρατιάς, για να κερδίσει τις ψήφους των δύο εκλογικών σωμάτων και να κυβερνήσει τα δυο κράτη, με μια κοινή νέα στρατηγική ταχύτατης ανόρθωσης, ενδυνάμωσης και ακμής των πολιτειακών υποστάσεων του Ελληνισμού.
Τ Ρ Ο Π Ο Σ για να συνενωθούν πάραυτα οι δυνάμεις και, προπάντων, κάθε ικμάδα στρατηγικής σκέψης των Ελλήνων κι Ελληνίδων Κύπρου, Ελλάδος και Διασποράς. Ώστε, ομού κυβερνώντας να διασωθούν, να επιπλεύσουν και να επιτύχουν, αμφότερα τα κράτη στις περιστάσεις που η θέση τους στην περιοχή και στον κόσμο, προσφέρει τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες. Τρόπος και πεδίο άμεσης δράσης και σύντονων ενεργειών, όλων των εμπνευσμένων, πρόθυμων και ικανών να υπερβούν την αποπνικτική μιζέρια των κομμάτων τους, στελεχών τής αδιέξοδης μέχρι τώρα πολιτικής και όσων άλλων θα σπεύσουν δραστήρια να συμπαραταχθούν.
Ο Ι ΑΙΩΝΕΣ το διδάσκουν, οι πρόσφατες πολλές δεκαετίες ματαίως το αναζητούσαν, οι σημερινές συνθήκες το απαιτούν κατεπειγόντως. Οι κ.κ. Παπανδρέου και Χριστόφιας θα πρέπει να παραιτηθούν και ν' αποτελέσουν τέλος εποχής. Ώστε τις εκλογές σε Ελλάδα και Κύπρο να διεκδικήσει και να κερδίσει, πείθοντας αμφότερα τα εκλογικά σώματα, ένα νέο Υπερκόμμα, με τους αξιότερους δικούς του, για Πρωθυπουργό της Ελλάδος και Πρόεδρο της Κύπρου. Προκειμένου να υλοποιήσουν αποφασιστικά την απολύτως αναγκαία νέα κοινή στρατηγική του Ελληνισμού, στην υπηρεσία της οποίας να τεθεί το πρόγραμμα ανορθωτικής διακυβέρνησης των δύο κρατών.
ΠΗΓΗ: Sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια: