Σελίδες

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ. Κατανοώ την Πρόνοια, όχι ως άνωθεν βοήθεια αποσυμβολισμών ή απομυθοποιήσεων σκοπίμως κεκρυμμένων, αλλά ως εντελέχεια της ελεύσεως των μύθων στο φυσικό τους τέλος, το οποίον είναι η πλήρης πραγμάτωσις.


από το «Μποτίλια στο Πέλαγος»

Πιστεύω στο Πεπρωμένο, όχι ως δεδομένο, αλλά ως πρόκληση.
Πρόκληση για ενδοσκόπηση, ερμηνεία, αντοχή, εμμονή και δράση.
Επί πλέον πιστεύω, ότι βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας ηρωικής εποχής. Μια ηρωικής εποχής όμως, στην οποία οι Ήρωες δεν θα έχουν πλέον τραγικό χαρακτήρα.
Κανείς δεν θα χρειαστεί πλέον στο μέλλον να συγγράψει τραγωδίες. Επί σκηνής θα ανέλθει ο ίδιος ο άνθρωπος, χωρίς ιμάτια, εφόσον αυτά ήδη του τα πήραν. Τότε θα αποβάλει και την μάσκα, ώστε να ολοκληρώσει ο ίδιος την γύμνια του, επιστρέφοντας το φύλλο συκής στον σκηνοθέτη.
"Δεν είμαι πλέον μίμος" θα του πει. "Φέρε τον παραγωγό, τον σεναριογράφο, το ΤΕΒΕ του κάθε Παπαδήμου να τους επιδώσω πιστοποιητικά απολύσεως. Τώρα θα πάψουμε να παριστούμε κάτι. Εσύ το επέλεξες πρώτος. Θα μιλήσουμε πια χωρίς προσχήματα, χωρίς υπεκφυγές. Αυτό σημαίνει, ότι δεν χωράμε και οι δυο πλέον στο θέατρο της ιστορίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνω εγώ
πάνω σε αυτή την σκηνή άλλο ως μίμος και εσύ στα παρασκήνια ως σκηνοθέτης. Επέλεξες και ακολουθώ. Θα σεβασθώ την σωρό σου. Την δική μου ρίξε την στις ύαινες ή όπου αλλού επιθυμείς".

Κατανοώ την Πρόνοια, όχι ως άνωθεν βοήθεια αποσυμβολισμών ή απομυθοποιήσεων σκοπίμως κεκρυμμένων, αλλά ως εντελέχεια της ελεύσεως των μύθων στο φυσικό τους τέλος, το οποίον είναι η πλήρης πραγμάτωσις.

Δεν αναμένω να συναντήσω πλέον το Οιδίποδα, καθότι οι πόδες του έλιωσαν πλέον εντελώς στο διάβα της ιστορίας. Δεν αναζητώ την Ηλέκτρα με στόχο την ταφή του Ορέστη, ώστε να αποκατασταθεί κάποια ευταξία. Δεν προσδοκώ πλέον, απαιτώ εδώ και τώρα Ανάστασιν Νεκρών και Ζωήν του Μέλλοντος Αιώνος.
ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΩΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΖΩΗ.
ΑΠΑΙΤΩ ΖΩΗ ΑΛΗΘΗ, ΑΠΗΛΑΓΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΑΠΑΙΤΩ ΖΩΗ ΑΝΕΩΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ - ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΟΡΜΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ Α-ΛΗΘΕΙΑΣ.

Αναγνωρίζω στους αντιπάλους του Ελληνισμού ελληνοφώνους πάσα ειλικρίνεια. Έφεραν απροκάλυπτα την τριμερή επιτροπή να τεθεί επικεφαλής της Ελλάδος, η οποία έχει έμβλημα την λερναία ύδρα. Αποκαλύπτεται το τέρας, το οποίον ηττήθη αρχικώς εις αυτόν τον Τόπο, ώστε κατακυριαρχούν της οικουμένης να επιστρέψει στην Ιεράν Γην για την τελική σύγκρουση:

Οι Έλληνες γνωρίζουν, ότι είναι υιοί και θυγατέραι Θεών, γνωρίζουν ότι φέρουν πτερά. Πτερά Πνευματικά τα οποία τους έδωσαν την πρώτη νίκη κατά την Τιτανομαχία επί των υποχθονίων. Αυτή η νίκη όμως ήτο ενδιάμεσος. Ένα των καφαλών της ύδρας διέφυγε του ροπάλου του Ηρακλέους και του δαυλού του Ιοάλου. Κάποιος έκρυψε αυτό μέσα στην γη.
Η Μήτηρ Χθων έκτοτε φέρει μέγα άλγος.
"Τίτανος" σημαίνει γύψος, άσπρη σκόνη.
Κάποιοι δεν μπορούσαν πλέον να εμφανίζονται με βαμμένα λευκά τα πρόσωπα, κρατώντας σείστρα και κουδουνίστρες, ως επιλεγόμενοι "τιτάνες" χωρίς βαρύτατες συνέπειες ανοικτά και δημοσίως, για να πείθουν, ότι η γη είναι άσπρη σαν τα μούτρα τους, ότι είναι μια "λευκή θεά", η Magna Mater, "μεγάλη θεά", η οποία απαιτεί ανθρώπινο αίμα για να καρπίσει με την λεγόμενη "βλαστική λατρεία". Αυτό μπορούσαν να το κάνουν πλέον μόνο στους πάγιους χώρους τελετουργίας, που είχαν κάτω από το έδαφος, κεκαλυμμένοι ως κλέπται.
Αχθοφόροι μιας αιματοδιψούς και αιμοβόρας χθόνιας λατρείας, αχθοφόροι εκπεσότων αγγέλων, με τους οποίους μόνο δια της καταναλώσεως διμεθυλτριπταμίνης (DMT) η καταλληλότερη ποιότης της οποίας βρίσκεται στο ανθρώπινο αίμα (πλην του LSD και των ψυχοτρόπων μανιταριών) όταν αυτό έχει παράγει αδρεναλίνες μέσω τυραννισμού. Αλλά αυτό το αίμα - το υπό του Εφιάλτου πινόμενο - περιέχει και άλλα σαλταριστικά, πολύ ισχυρότερα της κοκαίνης και ηρωίνης, που οδηγούν όχι μόνο σε εξαρτήσεις ψυχής αλλά σε πλήρη υποδούλωση.
Ο Προμηθεύς δώρησε όμως στους ανθρώπους την φωτιά και την γνώση. Τους δίδαξε την καλλιέργεια της μάνας γης, την συντήρηση των τροφών. Τους έκανε ανεξάρτητους από την όποια συγκυριακή καρποφορία ή έλλειψη καρποφορίας της γης. Τους δώρησε την φωτιά, για να επεξεργάζονται τα μέταλλα, για να γίνουν χάλκινα υνιά, τα οποία θα βοηθούσαν να καλλιεργηθεί πιο εύκολα η γη, για να χορτάσει ο κόσμος ψωμάκι, για να μην υποχρεώνεται να κάνει εξιλασμούς, πετώντας το αίμα του στους υποχθόνιους.
Όμως ο Προμηθεύς τιμωρήθηκε από τους τιτάνες. Ο Προμηθεύς, ως Προνοών Νους, αλυσοδέθηκε στα βράχια του Καυκάσου (υπογραμμισμένο) για να του τρώει τα συκώτια, να του κατασπαράζει τα σωθικά ο γύπας. Η γυναίκα του αδελφού του επιμηθέως (του μην προνοούντως) πανδώρα άνοιξε την κύστη που δέχθηκε από την θεά της πονηρίας. Και ξεπήδησαν από αυτή όλα τα κακά.
Οι τέκτονες ισχυρίζονται ότι ο "μεγάλος διδάσκαλος" διαφυλάσσει το κουτί, που περιέχει το "μεγάλο" μυστικό. Τουτέστιν την συνταγή της επικλήσεως του εφιάλτου.
Γι' αυτό ο σίδηρος του δρεπάνου και του ηνίου θα μετατραπεί στην συνέχεια σε μάχαιρα και ξίφος από τους υποχθονίους, ώστε να κατασφάζονται οι άνθρωποι μεταξύ τους, με βάση την καλλιέργεια αμοιβαίου μίσους από τα υποχθόνια ιερατεία, τα οποία δρούσαν και δρουν υπούλως σε όλες τις χώρες, έθνη και λαούς. Για να ξεκοιλιάζουν τον ευεργέτη της ανθρωπότητος Προμηθέα, το δημιουργικό μας Πνεύμα δηλαδή, τις δημιουργικές μας δυνάμεις και να εκχύονται τα άντερα αυτουνού χαμαί με τους πολέμους, το μίσος, την πρόσδεση της ανθρωπότητος πίσω από τους εξοπλισμούς, την επιβολή της πολεμικής βιομηχανίας και της αρπαγής, ως διεθνούς "τάξεως".

Φωνασκούν οι αυτοαναγορευμένοι "οπαδοί" του H.P. Lovekraft, ότι οι "μεγάλοι παλαιοί" θα επιστρέψουν. Ότι η ύδρα και το μολόχ θα παρουσιαστούν απροκάλυπτα στο άμεσο μέλλον, για να μας βάλουν να γεννοβολάμε ανθρώπους, που θα τους έχουν ιδιοκτησία τους σε φάρμες για ανθρωποθυσία.
Όχι μάγκες! Ο Lovekraft δεν ήταν το "τέρας", που παρουσιάζουν στα οπισθόφυλλα των ξενόγλωσσων εκδόσεων των βιβλίων του κάποιοι εκδότες. Αυτό το ασκητικό παιδί, που έζησε μια ζωή στην ανέχεια, δεν έγραψε για να μας πείσει, ότι είμαστε τελείως ανήμποροι μπροστά στο έρπον και ανερχόμενο κακό. Ο Lovekraft έγραψε για να αφυπνίσει και να προειδοποιήσει (Nomen est omen).

Γνωρίζουμε:
Οι "μεγάλοι παλαιοί" θα επιχειρήσουν ρεβάνς σε βάρος της ανθρωπότητος.
Όμως η Πρόνοια απεφάσισε , νέοι Ηρακλείς να γυαλίζουν το ρόπαλο και νέες Αριάδνες να γνέθουν το νήμα.

-Εμπρός για την τελειωτική νίκη επί της ύδρας και του μολόχ.
-Είμαστε πολλοί, δεν παραδίδουμε, μαχόμεθα μέχρι τελικής νίκης.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ.

"ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ" - ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ.
ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΚΛΙΚΑ. ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: