Σελίδες

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ντοράκια τέλος! Αδειάστε μας την γωνιά.... Καιρός η Νέα Δημοκρατία να δείξει το «λαϊκό» της πρόσωπο.


Image

Σαφές μήνυμα προς όποιους υπονομεύουν τον αγώνα της παράταξης με δηλώσεις και αντιδηλώσεις ότι οδεύουν προς διαγραφή απηύθηνε πριν λίγα λεπτά με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, διαβλέποντας ότι έχει αρχίσει να δημιουργείται αρνητική εικόνα μέσα στους ψηφοφόρος.
«Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία, που προσβάλλουν, όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη -αλλά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνικός λαός- και τον κάθε Έλληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα. Και ας μη θελήσει να με δοκιμάσει!» 
δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Αποδέκτες οι "μπακογιαννικοί" βουλευτές (οι οποίοι έπρεπε να είχαν διαγραφεί λέει η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της Ν.Δ. από την στιγμή που συζητούσαν για ... άλλη κυβέρνηση στα γραφεία του Ν.Βρεττού, της Β.Παπανδρέου και της ... Ν.Μπακογιάννη).
Η δήλωσή του ερμηνεύεται ως σαφής προειδοποίηση κυρίως στους Κ. Μητσοτάκη και Μ. Βαρβιτσιώτη, Κ.Χατζηδάκι κλπ οι οποίοι πρώτοι άνοιξαν τον χορό των δηλώσεων και συνεχίζουν να δημιουργούν πρόβλημα στο εσωτερικό της Ν.Δ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: