Σελίδες

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Αγγελής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σάμου:”…θα μας δώσει το Εθνόσημο να φάμε;


 

Αγγελής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σάμου:”…θα μας δώσει το Εθνόσημο να φάμε; Και πέρυσι υπήρχε αυτό το πρόβλημα αλλά πήγαμε. Τι να κάνουμε. Κοιτάμε την άνοδο με την συμμετοχή μας από την έλευση των Τούρκων στη Σάμο.
σσ: Και βέβαια έχει δίκιο ο πρόεδρας! 
Το Εθνόσημο, τις ιδέες, την λευτεριά ΤΙΣ ΤΑΪΖΕΙΣ, δεν σε ταΐζουν. Τις ταΐζεις με μόχθο, κόπο, θυσίες και αίμα. Τις ποτίζεις σαν ένα δέντρο με υπέροχους καρπούς που το μεγαλώνεις στην αγκαλιά σου αλλά ποτέ δεν θα δεχτείς τους καρπούς του. Θα τους απολαύσουν όμως τα παιδιά και τα εγγόνια σου.
Έχει δίκιο λοιπόν ο πρόεδρας. Τρανταχτό παράδειγμα, ο Μαντέλης, Τσουκάτος, ο Άκης, Ο Πάγκαλος που του έπαιρνε το εθνόσημο ο αέρας. Όλοι με γεμάτες βαλίτσες και παχυλές κοιλιές – λογαριασμούς. Πούλησαν το εθνόσημο και χέστηκαν στο τάληρο. Έχει δίκιο σας λέμε ο πρόεδρας! Φάτε εσείς μέχρι του σκασμού και τα παιδιά σας ας τα μολέψουν οι σουλτάνοι. Γειά σου πρόεδρα! Φάε σαν τα νεκροπούλια της Σμύρνης!
Όλα στον βωμό του χρήματος;
Δεν γνωρίζουμε!
Αυτό που γνωρίζουμε είναι από χθές μετά τις δηλώσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Νίκου Αγγελή στη “Σαμιακή Τηλεόραση” είναι πως αν η σημαία της πατρίδας μας, αν το εθνόσημο δεν μας δίνει ψωμί να φάμε, τότε μπορούμε να τα ισοπεδώσουμε όλα!
Έκπληξη προκαλούν στην κοινή γνωμη οι χθεσινές δηλώσεις στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Αγγελή σε σχετική ερώτηση που του έγινε για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη Διεθνή Έκθεση της Σμύρνης στην Τουρκία στις 8 – 11 Δεκεμβρίου.
Λόγω του γεγονότος ότι σε αυτή την έκθεση θα συμμετέχει και το ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου (το ίδιο έγινε και πέρυσι) η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο αποφάσισαν να συμμετέχουν (για να μην προκαλούν;) χωρίς το Εθνόσημο και λόγω των αντιδράσεων ο κ. Αγγελής απάντησε ότι “…θα μας δώσει το Εθνόσημο να φάμε; Και πέρυσι υπήρχε αυτό το πρόβλημα αλλα πήγαμε. Τι να κάνουμε. Κοιτάμε την άνοδο με την συμμετοχή μας από την έλευση των Τούρκων στη Σάμο”!!!
Τα συμπεράσματα για αυτή την τοποθέτηση είναι δικά σας! Για εμάς (αναφέρουμε και πιο πάνω) πιστεύουμε πως η ισοπέδωση μας έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση που είμαστε τώρα!
Πηγή: Αιγαίο, Ολυμπία, Ινφογνώμων Πολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: