Σελίδες

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Εμείς πάντως είμαστε με την παράταξη της «λαϊκής δεξιάς» του 30% (συν) του ελληνικού λαού...



Ένα άρθρο του Ανδρέα Ψυχάρη, ιού του διευθυντή του ΔΟΛ έμελλε να είναι και το θανατηφόρο βέλος του Πάρη (βαρονία) στην αχίλλειο πτέρνα της Νέας Δημοκρατίας (σύμβουλοι Αντώνη Σαμαρά).
Εδώ και αρκετούς μήνες έχει παρατηρηθεί από τους πολίτες και ειδικά από τους φανατικούς οπαδούς του Αντώνη Σαμαρά οι οποίοι ανήκουν στην "λαϊκή δεξιά", χώρο που αριθμεί περί το 25-30% του εκλογικού σώματος ( αν όχι περισσότερο), ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο δεν προτίθεται να ανατρέψει το σύστημα ΠΑΣΟΚ αλλά όπως αποδείχτηκε προτίθεται να γίνει ο διάδοχός του στην διαχείριση της κρίσης χωρίς μάλιστα να επιχειρήσει την οριστική διάλυση του συστήματος αυτού. Μάλιστα τα κολοσσιαία ατοπήματα της υποστήριξης μιας συγ-κυβέρνησης παράνομης και αντισυνταγματικής με πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενος για τις πράξεις του ενάντια στον ελληνικό λαό άλλα και της πρόσφατης αποκάλυψης πως ένα μέλος του σκληρού κατεστημένου των εν Ελλάδι ολιγαρχών είναι διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ φέρνουν το Αντώνη Σαμαρά ένα βήμα πριν από την συνταξιοδότηση αν όχι κοντά στην πολιτική του εκπαραθύρωση από τα πράγματα της ευρύτερης δεξιάς.

Ο κύριος Σαμαράς έλαβε καθαρή εντολή δύο χρόνια πριν γιατί όπως ανέφερε και δημοσιογράφος Γιώργος Τραγκας υπήρχε η γενική λαϊκή θέληση να φύγουν τα τζάκια από τα πράγματα. Όπως μάλιστα δήλωσε πολύ σωστά η περίπτωση του υιού του ολιγάρχη αποδεικνύει πως «Η βαρονία ζει και βασιλεύει" και ότι υπαρχει«Η βαρονία ζει και βασιλεύει. Σφικτός εναγκαλισμός του Σαμαρά με την βαρονία.

Δεν θα ήταν παράλογο να διανοηθεί κανείς πως ο κύριος Σαμαράς δεν προσβλέπει μακροχρόνια στην υποστήριξη της βαρονίας αλλά και βραχυπρόθεσμα αρχής γενομένης από την επερχόμενη καταδικαστική απόφαση της Χάγης. Ο κύριος Σαμαράς θα θελήσει να παρουσιαστεί ως ο αυθεντικός μακεδονομάχος. Το ασχημο για τον ιδιο είναι πως ο πολεμος στον οποιο θελει να λαβει μερος είναι ο Γ Μακεδονικός εναντιον των Ρωμαίων και όχι η Ασιατικη Εκστρατεία του Ανεξάνδρου.


http://renovatio123.blogspot.com/2011/11/blog-post.html, Με το θάρρος της γνώμης μου-blog

Δεν υπάρχουν σχόλια: