Σελίδες

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ποιο είναι το μήνυμα που μεταδίδει ο Δήμιος Παπαλουκάς στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, αλλά εκείνοι μάλλον «αγρόν αγοράζουν»...


Η αγωνία του Λουκά Παπαδήμου
 
Picture 0 for Η αγωνία του Λουκά Παπαδήμου
Επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, ως προς τους συγκεκριμένους στόχους που έχουν τεθεί για να υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια του βραχύβιου βίου του παρόντος σχήματος, ζητά μετ' επιτάσεως τα τελευταία 24ωρα ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτό το ζήτημα τόσο κατά τη διάρκεια της χθεσινής κυβερνητικής επιτροπής, όσο και κατά τη διάρκεια των κατ' ιδίαν συναντήσεων που έχει με υπουργούς της κυβέρνησης.
«Το 4μηνο αυτό δεν πρέπει να πάει με τίποτα χαμένο» είναι η φράση που επαναλαμβάνει με αγωνία, έχοντας στο μυαλό του τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα μας έναντι των εταίρων της.
Σε αυτό το κλίμα, ο νέος πρωθυπουργός ζητεί κατά προτεραιότητα την εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας το οποίο έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ως αρμόδιος υπουργός ο κ. Δημήτρης Ρέππας.
Επίσης, λύση φαίνεται να βρίσκεται και με το άνοιγμα του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ταξί, από τον κ. Μάκη Βορίδη, ωστόσο πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται με την περίπτωση των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ, που αποτελούν πιο σύνθετη περίπτωση.
Έπονται ωστόσο κι άλλα μέτωπα, πολύ πιο σύνθετα, τα οποία είναι άγνωστο αν τελικώς θα «πειραχτούν». Όπως, για παράδειγμα, η ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, που πάντως είναι ήδη έτοιμο…  VORIA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: