Σελίδες

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ. Γ. Καρατζαφέρης: Προετοιμάζει το έδαφος για ηρωική έξοδο



 Το πολιτικό κόστος από τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση συνεργασίας φαίνεται ότι έχει αρχίσει να μετρά ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από το κυβερνητικό σχήμα. 
Όπως είπε, «εάν δεν βγουν μπροστά οι άλλοι δύο εταίροι, πολύ φοβούμαι ότι "ναρκοθετείται" η όλη προσπάθεια. Αυτό θα με προβληματίσει πολύ κατά πόσο θα συμμετέχω πλέον».

Ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε την πρότασή του για ανασχηματισμό, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα νέο πιο μικρό, σφικτό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό.

Παράλληλα, κάλεσε τη Ν.Δ. «να ξεκαθαρίσει τη θέση της»:

«Η ΝΔ ή πρέπει να μπει και να συμμετέχει ενεργά στη κυβέρνηση ή να είναι απ’ έξω και να "παίζει" την αντιπολίτευση. Δεν μπορεί να είναι και τα δύο όμως ταυτόχρονα», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, προσθέτοντας ότι δεν μπορούν να γίνουν εκλογές τώρα γιατί δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι πράξεις για τη νέα συμφωνία και το PSI.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι εντός του υπουργικού συμβουλίου, «αντιπολίτευση» ασκούν οι υπουργοί του ΛΑΟΣ με επικεφαλής τον υπουργό Μεταφορών Γ. Βορίδη. Ελεύθερη Ζώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: