Σελίδες

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ανθέλληνας προδότης Χρουτσόφκιας θα αφελληνίσει την Κύπρο...



ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΟΝ ''ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ''

Αποκαλυπτικά τα στοιχεία για τους ρυθμούς της μετανάστευσης στην Κύπρο. Την ώρα που η κατοχή και ο εκτουρκισμός προχωρούν, περιχαρής ο υπουργός Εσωτερικών Νεοκλής Συλικιώτης παρουσιάζει σε δημοσιογραφική διάσκεψη το έργο με τίτλο «Καλωσορίσατε στην Κύπρο: Ένα πολυπολιτισμικό νησί», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης «Σχεδιασμός και Οργάνωση Διαπολιτισμικής και Αμοιβαίας Αλληλεπίδρασης», η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης. Υλοποιούνται σταδιακά οι στόχοι κάποιων; Ποιός θέλει διακαώς τον αφελληνισμό της Κύπρου;
Ο κ. Συλικιώτης είπε ότι μετά την ένταξη στην ΕΕ της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, υπήρξε αύξηση των Βουλγάρων και Ρουμάνων στην Κύπρο. Δεν μας είπε βεβαίως που ''διαπρέπουν'' συγκεκριμένες ομάδες (λαθρο)μεταναστών από τις χώρες αυτές, πράγμα που...
θα μπορούσε πολύ εύκολα να πληροφορηθεί αν ρωτούσε την ελληνική κυβέρνηση και ακόμη πιό καλά, τον ελληνικό λαό.
Οι εγγραμμένοι μετανάστες πλησιάζουν σήμερα στην Κύπρο τις 100.000 και ενδεχομένως να υπάρχουν και γύρω στις 20.000 που δεν είναι εγγεγραμμένοι, λόγω του ότι ο Ευρωπαίος πολίτης έρχεται στην Κύπρο χωρίς να υπάρχει έλεγχος, καθώς έχει το δικαίωμα να εγγραφεί τρεις μήνες μετά τη διαμονή του.
Στους νόμιμους μετανάστες από τρίτες χώρες, που ανέρχονται στις 68.000, περιλαμβάνονται οι πολιτικοί πρόσφυγες, οι αιτητές ασύλου και οι φοιτητές. Σύμφωνα με τα στοιχεία του κυπριακού υπουργείου Εσωτερικών, η μεγαλύτερη σε αριθμό ομάδα μεταναστών από τρίτες χώρες είναι αυτοί από την Ασία. Οι οικιακοί εργαζόμενοι σήμερα αριθμούν 36.000, από τους 58.000 εγγεγραμμένους εργαζόμενους από τρίτες χώρες και προέρχονται κυρίως από τις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και από τη Σρι Λάνκα. Υπάρχουν ακόμη 7.000 φοιτητές, περίπου 8.000 εργαζόμενοι στη γεωργοκτηνοτροφία και 3-5.000 που εργάζονται σε εταιρείες διεθνών δραστηριοτήτων και αφορούν κυρίως Ρώσους ή ρωσόφωνους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας για το 2009, που παρουσιάστηκαν στη διάσκεψη Τύπου, στην Κύπρο βρίσκονται 128.200 μετανάστες (ποσοστό 16,1% του πληθυσμού), εκ των οποίων 78.200 είναι Ευρωπαίοι υπήκοοι (9,8% του πληθυσμού) και 50.000 από τρίτες χώρες (ποσοστό 6,3%). Άγνωστο πόσοι είναι οι παράνομοι.
Τα διεθνιστικά και πολυπολιτισμικά οράματα Χριστόφια, Συλικιώτη και ΑΚΕΛ προχωρούν, ο αφελληνισμός το ίδιο. Εδώ πρέπει να θυμίσουμε τι είχε γράψει ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Monteagle Stearns, στο έργο του ''Περίπλοκες συμμαχίες''. Χωρίς σχόλια:
''Στην Κύπρο θα πρωτοτυπήσουμε. Διότι το νησί προσφέρεται για τη δημιουργία ενός αεθνικού κράτους...'' ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: