Σελίδες

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο νυν γ,γ. Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής έχει υπερασπιστεί πολλές υποθέσεις των μαρτύρων του Ιεχωβά

Για τον Γ.Γ. Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή γνωρίζουμε πολλά και διάφορα. Ψάχνοντας κανείς μαθαίνει ακόμη περισσότερα. Σε μια επαρχιακή εφημερίδα της Κορίνθου, την «Sports Κορινθιακή» αλιεύσαμε ένα ρεπορτάζ που έχει την δική του αξία. Όπως γράφει η εφημερίδα ο Μπιτσαξής, ως δικηγόρος έχει αναλάβει πλείστές όσες υποθέσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: "Ο 53χρονος δικηγόρος και πολιτικός επιστήμων και υπέρμαχος των θρησκευτικών ελευθεριών Παναγιώτης Μπιτσάξης ορίστηκε 49 ημέρες μετά την εκλογή της νέας κυβέρνησης ως ο 14ος γενικός γραμματέας Αθλητισμού από τη μεταπολίτευση.

Ο γ.γ. είναι φίλος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, αλλά έχει σχέση με το άμεσο...

περιβάλλον του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γεραυλάνου. Έχει μάλιστα, διατελέσει και μέλος του Δ.Σ. του Μουσείου Μπενάκη που δημιούργησε ο παππούς του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γεραυλάνου, Αντώνης Μπενάκης. Ο νέος γγΑ ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1980 και ως δικηγόρος έχει την μοναδική του, έστω και έμμεση σχέση με τον αθλητισμό, αφού το γραφείο του είχε αναλάβει παλαιότερα υποθέσεις της Προοδευτικής τις οποίες χειριζόταν.

Κατά το παρελθόν έχει αναλάβει υποθέσεις που άπτονται των θρησκευτικών ελευθεριών και ειδικότερα έχει αναλάβει υποθέσεις Μαρτύρων Ιεχωβά ενώ είναι και συγγραφέας ενός βιβλίου με τίτλο «Θρησκευτική ελευθερία και δημοκρατία».

ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
Επειδή έρχονται εκλογές και το ΠΑΣΟΚ θα χρειαστεί εκτός των άλλων και την στήριξη της εκκλησίας, καλό θα ήταν ο Καρχομάκης και οι υπόλοιποι της Ιπποκράτους, να γνωρίζουν ότι υπάρχουν κυβερνητικά στελέχη που μπορούν να αποσυσπειρώσουν τον σκληρό πυρήνα των πιστών. Αγιορείτικο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: