Σελίδες

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Κυοφορούνται νέες πολιτικές εξελίξεις;


Στα κομματικά επιτελεία, ολοένα και περισσότερο, γίνεται κατανοητό ότι η στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου συνεπάγεται μεγάλο πολιτικό κόστος
30 Δεκ 2011 - 15:28
Picture 0 for Κυοφορούνται νέες πολιτικές εξελίξεις;
Έντονες πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις κυοφορούνται τις τελευταίες ώρες πέριξ της πλατείας Συντάγματος. Κοινή είναι η αίσθηση ότι η διάρκεια τηςκυβέρνησης Παπαδήμου, τίθεται ευθέως υπό αμφισβήτηση, καθώς στα κομματικά επιτελεία, ολοένα και περισσότερο, γίνεται κατανοητό ότι η στήριξη της συνεπάγεται μεγάλο πολιτικό κόστος.
 
Ήδη, η αντίληψη αυτή αρχίζει να γίνεται η επικρατούσα στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ). Μάλιστα, η αναφορά του προέδρου του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη στην ανάγκη εκλογής γρήγορα νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Ιπποκράτους, η οποία... του απάντησε σε έντονο ύφος μέσω του Γραμματέα του κόμματος, Μιχάλη Καρχιμάκη.
 
Η ΝΔ, από την πλευρά της, παρακολουθεί με προσοχή τις τελευταίες εξελίξεις και ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα. Και μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα, το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του, διαμηνύοντας όπου δει ότι υπάρχουν ανελαστικές υποχρεώσεις τις οποίες η χώρα θα πρέπει να τακτοποιήσει μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα.
 
Οπερ σημαίνει ότι αν «πέσει» η σημερινή κυβέρνηση, όλα «θα βρεθούν στον αέρα». Αυτή τη στιγμή, κάπως έτσι διαμορφώνεται η κατάσταση, παραμονές της Πρωτοχρονιάς του 2012, το οποίο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, με σχετική ασφάλεια, πού θα καταλήξει. Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια, που θα καταλήξει η επόμενη …εβδομάδα! VORIA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: