Σελίδες

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

H χρονιά που οι πράκτορες της καταστροφής έβγαλαν τις μάσκες! Στην ουσία μιλάμε για το ίδιο σύστημα που εξοφλεί μετεκλογικά, τα προεκλογικά γραμμάτια προς τους χρηματοδότες του!!!


Γιώργος Αδαλής   στο Aegean Times       
 Ισως αυτό να είναι το τελευταίο άρθρο για το έτος που φεύγει στην προσωπική αυτή στήλη. Ένα έτος το οποίο θα γραφτεί στην Ελληνική Ιστορία, με μαύρα γράμματα! Ένα έτος, που όλοι οι Ελληνες κατάλαβαν ότι από το 2000 που ξεκινήσαμε να «φωνάζουμε» ότι ξεπουλούν την Ελλάδα, δεν είχαμε «προηγούμενα» με τον τότε Υπουργό Εξωτερικών και μετέπειτα Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου!

Απλά είχαμε διαπιστώσει πολύ νωρίς ότι δεν θα μπορέσει να σταθεί στα δύσκολα χρόνια που έρχονται!

Είχαμε δει τι είχε διαπράξει ως Υπ.Εξ. και καταλάβαμε τι θα επακολουθήσει.

Ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, οδήγησε το κόμμα του σε απίστευτα χαμηλά ποσοστά που...
αγγίζουν πλέον την διάσπαση ή την διάλυση.

Το 2011 θα μείνει στην ιστορία ως η χρονιά που ο Παπανδρέου διέλυσε τον κοινωνικό ιστό!

Περιθώρια ελιγμών υπήρχαν αλλά η Κυβέρνησή του συστηματικά ευνούχισε κάθε ενεργητικό στέλεχος στην Δημόσια Διοίκηση!

Και οδήγησε την χώρα από τον γκρεμό στην ... ελεύθερη πτώση!

Ολη η Ελλάδα καταλαβαίνει ότι ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να … αυτό-εξοστρακιστεί εκτός του ιδίου, των αδελφών του και της μητρός του!

Το θέμα είναι ότι κατάφερε να ηρωοποιήσει στα μάτια του κόσμου τον Κώστα Καραμανλή και κάνει αρκετούς να αναπολούν την πολιτική του εντιμότητα!!!

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη και σήμερα Ελληνες που εξακολουθούν να συζητούν διλλήματα όπως Παπανδρέου ή Καραμανλής, ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ και αδυνατούν να καταλάβουν ότι στην ουσία μιλάμε για το ίδιο σύστημα που εξοφλεί μετεκλογικά, τα προεκλογικά γραμμάτια προς τους χρηματοδότες του!!!

Από την εποχή της Κυβέρνησης Σιμήτη, στην Ελλάδα είχαν παρεισφρήσει ακόμη και στην πολιτική, πράκτορες ξένων χωρών και οργανισμών, με σκοπό την αλλοτρίωση του πολιτικού συστήματος της χώρας μας!

Αυτοί οι πράκτορες λοιπόν, εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να αποδομούν κάθε τι χρήσιμο για την ανάκαμψή μας. Και δεν τους ενοχλεί κανείς.

Είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσετε τον πρώτο πολίτη που θα βρείτε να κάνει βόλτα στην Πλατεία Συντάγματος, θα σας πει τουλάχιστον δέκα ονόματα τέτοιων πρακτόρων!

Τους γνωρίζουμε όλοι πλέον και τους γνωρίζουμε καλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: