Σελίδες

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Οι παρεΐτσες τελειώνουν σιγά-σιγά επειδή "΄Ολοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν είναι κλέφτες, αλλά συμπτωματικά όλοι κλέφτες είναι ΠΑΣΟΚΟΙ"

 Κάποτε είχα γράψει για τις παρεΐτσες που είχαν δημιουργηθεί ιδιαίτερα επί εποχής Σημίτη και σκοπό είχαν εκτός από τις κάθε ειδών λοβητούρες και αλληλοεξυπηρετήσεις, την στήριξη του καθεστώτος με κάθε τρόπο.
Οι παρεΐτσες αυτές ήταν (και είναι ακόμα) ΟΜΩΝΥΜΕΣ και ΕΤΕΡΩΝΥΜΕΣ.
Έβλεπες π.χ. παρεΐτσες καλλιτεχνών και δικηγόρων,τραπεζιτών και δημοσιογράφων,ασχολούμενων με τον αθλητισμό και πολιτικών.
Επίσης δημιούργησαν και μεταξύ τους παρεΐτσες αποκλείοντας παντελώς όποιους ήταν αντίθετοι με τα συμφέροντα τους.
Έτσι βλέπαμε εκδότες και τραγουδιστές να χλευάζουν τον Καραμανλή με γελάκια και υπονοούμενα,αθλητές και πολιτικούς να δοξάζουν τον ΤΡΙΣΜΈΓΙΣΤΟ ΣΗΜΙΤΗ, ταβερνιάρηδες και βιομηχάνους να αγκαλιάζονται στοργικά και να βρίζουν τους οπισθοδρομικούς δεξιούς.
Θέλετε παραδείγματα για εσάς που έχετε ασθενή μνήμη?
Ποιος ξεχνάει τα πάρε δώσε του προπονητή της ΝΤΟΠΑΣ Ιακώβου με τον Σγουρό και την προσπάθεια να τον κάνουν βουλευτή (τώρα βέβαια έγινε ταβερνιάρης)... Ποιος ξεχνάει τον Νταλάρα και όλους τους ΝΤΑΛΑΡΕΣ με τι πάθος εξ υμνούσε το ΠΑΣΟΚ και πάντοτε εύρισκε τρόπο να λοιδορεί την Ν.Δ.
Ποιος ξεχνάει τον εκδότη τον Κωστόπουλο αγκαλίτσα με τον Λαλιώτη να γελοιοποιεί ότι είχε σχέση με τη Ν.Δ.Ακόμα και τώρα από τη γελοία εκπομπή του στον ΑΝΤΕΝΝΑ επιτέθηκε στο Σαμαρά.
Ποιος ξεχνάει το παχύδερμο τον Θέμο, που αντί να βρίσκεται στη φυλακή,για τη βαλίτσα με τα μύρια κάνει ακόμα και τώρα κριτική στη Ν.Δ.
Ποιος ξεχνάει τους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ τους ΑΜΑΝ που μία χλευάζουν τον ΓΑΠ και δέκα τους Καραμανλή και Σαμαρά.
Ποιος ξεχνάει τον πρόεδρο του ΣΕΒ τον Δασκαλόπουλο και τον πόλεμο που έκανε στον Καραμανλή.
Τα παραδείγματα είναι άπειρα.ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΡΕΙΤΣΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.
Σκοπός τους ήταν ότι και αν βλέπαμε,ότι και αν ακούγαμε,με ότι και αν ασχολούμαστε να μας ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ το μυαλό ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αυτοί ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Είχαν φτάσει σε σημείο να τσακώνονται και μεταξύ τους σαν να μας έλεγαν "ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ῾
Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι την πενταετία 2004-9 έγιναν πολλές προσπάθειες από τον Καραμανλή να τις διαλύσει αυτές τις ΚΟΛΟΠΑΡΕΕΣ.
Αυτό έγινε με το κόψιμο της ΜΑΣΑΣ που είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια. Εν μέρει είχε πετύχει και τα αποτελέσματα σε πολλές ΠΑΡΕΙΤΣΕΣ ήταν απτά.
Τώρα από ότι φαίνεται αρχίζει σταδιακή διάλυση,με αλληλοσπαραγμούς,αλληλοκαρφώματα,με ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ,και βασικά γιατί κόπηκε η μάσα.
Βλέπετε πρέπει τα ψίχουλα να μείνουν για τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ.
Θα ακολουθήσουν και άλλες εξαρθρώσεις συμμοριών -παρεών και θα βλέπουμε ετερόκλιτους ΠΑΣΟΚΟΥΣ να συμμετέχουν σε αυτές.
ΟΨΟΜΕΘΑ γιατί όπως έλεγε ο Δ. ΡΙΖΟΣ "΄Ολοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν είναι κλέφτες, αλλά συμπτωματικά όλοι κλέφτες είναι ΠΑΣΟΚΟΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: