Σελίδες

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Μήνυμα προς τον κ. Χριστόφια

Η συναίνεση που ζητά ο κ. Χριστόφιας από τα κόμματα του κατεστημένου , είναι καθόλα ύποπτη δεδομένης της προδοσίας που διαπράχθηκε το 2004 και της συμμετοχής όλων των κομμάτων σε αυτή.
Η προδοσία του 2004 συνίσταται στην άρνηση υπεράσπισης της κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας και στην αποδοχή του σχεδίου Ανάν προς διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων.
Η αποδοχή του σχεδίου Ανάν είναι πράξη προδοσίας από το γεγονός και μόνο , ότι προνοούσε την κατάργηση της κυπριακής δημοκρατίας και της ενιαίας και...

αδιαίρετης υποστάσεως της.
Καλούμε το κ. Χριστόφια , κατά τη συνάντηση του στο Greentree , να πράξει το αυτονόητο , δηλαδή να υπερασπιστεί την ακεραιότητα της κυπριακής δημοκρατίας.
Καλούμε επίσης το λαό να ευρίσκεται σε επαγρύπνηση ώστε να αντισταθεί αποτελεσματικά στα σχέδια των Τούρκων κατακτητών και του ενδοτικού πολιτικού κατεστημένου.
Επιβάλλεται επιπλέον , να ξεκαθαρίσει ο κ. Χριστόφιας , τι εννοεί “ταυτόχρονο διπλό δημοψήφισμα” σε περίπτωση που θα προκύψει οποιαδήποτε λύση που θα τεθεί στη κρίση του λαού. Να ξεκαθαρίσει αν το αποτέλεσμα θα είναι συμψηφιστικό ή όχι και αν θα αποδεχθεί ή όχι την συμμετοχή των εποίκων σε αυτό το δημοψήφισμα.
Για μας μια τέτοια πράξη αποτελεί εσχάτη προδοσία την οποία ολόκληρο το έθνος έχει δικαίωμα να την αποτρέψει.

Γραφείο τύπου και ενημέρωσης

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα -ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: