Σελίδες

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Μα είναι δυνατόν ο Καραμανλής να συνομιλεί καθημερινά με συκοφάντες του;



…Όχι βέβαια. Απλώς όποιος θέλει να συντηρεί το θέμα του “Κακού Καραμανλή” με ψεύδη του παρελθόντος, αυτοπροσδιορίζεται ως “τακτικός συνομιλητής” του. Πιθανότατα να ήταν στο παρελθόν και αυτή την ιδιότητα του να πλασσάρει για να διαρρέει αστικούς μύθους όπως η “αποτυχία του βασικού μετόχου”.
Πρόσφατα ολοκληρώσαμε την αποκαλυπτική μελέτη για το θέμα της πολύκροτης αυτής υπόθεσης, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο “Βασικός Μέτοχος” δικαιώθηκε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο το 2009! Διαβάστε: «ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ»: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Όλη η αλήθεια και η δικαίωση της Ελλάδας που αποσιωπούν οι βαρώνοι των ΜΜ”Ε”.
Αυτό το πόνημα λοιπόν, δεν έχει ούτε “ανώνυμες πηγές” ούτε “ένα πουλάκι μας είπε” ούτε... “κύκλους και τακτικούς συνομιλητές”. Έχει γεγονότα, ονόματα και διευθύνσεις. Που ουδείς ετόλμησε να αμφισβητήσει, έστω και ανωνύμως. Ίσως αυτό και να τρόμαξε αφού εάν ποτέ υπάρξει αποφασισμένη κυβέρνηση στην Ελλάδα, ο “Βασικός Μέτοχος” είναι εκεί, ετοιμος να εφαρμοστεί και να κόψει τον ομφάλιο λώρο της διαπλοκής. Μην περιμένετε βέβαια να το κάνει κάποιος που ανάγει τους “βαρώνους” ως πολιτειακούς παράγοντες σε συναντήσεις στο Μαξίμου, όπως ο κύριος Παπανδρέου.
Τέλος, είναι αυτονόητο ότι η υπόθεση του Βασικού Μετόχου ήταν η πρώτη και κύρια στρατηγική επιλογή του Κώστα Καραμανλή. Δυστυχώς δικαιώθηκε αφού η διαπλοκή ήταν αυτή που τον γκρέμισε μαζί με την χώρα, ανοίγοντας την κερκόπορτα στο ΔΝΤ. Δυστυχώς δεν ήταν στρατηγική επιλογή όλων των συνεργατών του, αφού κάποιοι πίστεψαν πως η συνδιαλλαγή τους με τον “εχθρό” θα διασφάλιζε το προσωπικό τους μέλλον. Εντέλει δεν καταφεραν να διασωθούν ούτε προσωπικά, συνήργησαν όμως στο έγκλημα κατά της Ελλάδας.
…ας σιωπήσουν λοιπόν τώρα οι τέως “τακτικοί συνομιλητές”. Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: