Σελίδες

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ


Τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης στο Greentree είναι άκρως αρνητικά .
Για άλλη μια φορά τονίστηκε η ανυπαρξία της κυπριακής δημοκρατίας και εξισώθηκε ο λεγόμενος “εξοχότατος ηγέτης” του κατοχικού μορφώματος με τον εκπρόσωπο των Ελληνοκυπρίων.
Υπό αυτό το κλίμα, η τελική πράξη κατάλυσης της κυπριακής δημοκρατίας βρίσκεται προ των πυλών. Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών έθεσε χρονικό όριο για πολυμερή διάσκεψη πριν από την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας την 1η Ιουλίου από την κυπριακή δημοκρατία .
Στόχος όλων είναι η δημιουργία του συνεταιριστικού κράτους με την κατάργηση της ενιαίας υποστάσεως της κυπριακής δημοκρατίας και την επιβολή ενός δισυπόστατου εκτρώματος.
Αυτοί που μεθόδευσαν τη προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος με την συμμετοχή των εποίκων ετοιμάζονται για το τελειωτικό κτύπημα και για την...

επανάληψη της ίδιας προδοσίας .
Στο μεταξύ διάφορες πληροφορίες και καταγγελίες φέρουν τον κ. Χριστόφια να έχει αποδεχθεί μεταξύ των άλλων αγνώστων παραχωρήσεων , την ελεύθερη διακίνηση και εγκατάσταση των εκ Τουρκίας Τούρκων σε μια Κύπρο αποστρατικοποιημένη και ανυπεράσπιστη.
Η πατρίδα παραδίδεται στους λύκους.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα καλεί τους ελεύθερους πολίτες να ετοιμάζονται για σθεναρή αντίσταση ενάντια στην επερχόμενη προδοσία .
Η κυπριακή δημοκρατία είναι το οχυρό του ελληνισμού και δεν πρέπει να πέσει στα χέρια των εχθρών. Η υπεράσπιση της κρατικής μας υποστάσεως είναι αγώνας υπέρ της ελευθερίας .
Γραφείο τύπου και ενημέρωσης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: