Σελίδες

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Οι αλήτες της πολιτικής και οι αλήτες της ΠΟΣΠΕΡΤ μαλώνουν στον «αχυρώνα» της ΕΡΤ που ανήκει στον ελληνικό λαό...



Τρώγονται με τις σάρκες τους: Μόσιαλος vs ΠΟΣΠΕΡΤ

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΠΟΣΠΕΡΤ και του πρώην υπουργού Επικρατείας Ηλία Μόσιαλου μετά την ανακοίνωση του τελευταίου, την Τρίτη, στην οποία ανέφερε ότι «υπό την πίεση του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού» ακυρώθηκαν οι προσπάθειες αναδιάρθρωσης των δημόσιων ΜΜΕ. Για «δράκα αλητών της πολιτικής» που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε περίγελο του κόσμου κάνει λόγο η ΠΟΣΠΕΡΤ, ενώ ο κ. Μόσιαλος ανταπαντά πως η ΠΟΣΠΕΡΤ αντιπροσωπεύει «τη χειρότερη εκδοχή του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού που θα πρέπει σύσσωμη η ελληνική κοινωνία να απομονώσει».

Σε μια σκληρή ανακοίνωση - απάντηση στον κ. Μόσιαλο, την Τετάρτη, η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Λέτε ότι πρέπει να υπενθυμιστεί στους... συνδικαλιστές ότι η ΕΡΤ ανήκει στον ελληνικό λαό κι όχι σε αυτούς. Κι εμείς απ' την πλευρά μας λέμε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες κι όχι σε μια δράκα αλητών της πολιτικής που τη μετέτρεψαν σε περίγελο του κόσμου και τώρα μάς νουθετούν κι από πάνω. Κι αν ως συνδικαλιστές φταίμε για όσα μας κατηγορείτε για την ΕΡΤ, τότε τι να πούμε εμείς γι' αυτούς τους πολιτικούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα μας; Κι εσείς απ’ όσο θυμόμαστε πολιτικός δεν είστε; Και μάλιστα διορισμένος;».

Ανταπαντώντας ο Ηλίας Μόσιαλος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Είναι φανερό ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ απαντώντας στην ανακοίνωσή μου για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ δείχνει παντελή έλλειψη κατανόησης της κακοδιαχείρισης των δημοσίων ΜΜΕ και δεν δείχνει καμία διάθεση αυτοκριτικής για τις δικές της ευθύνες.

» Αντιθέτως, οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές επιστρατεύουν βρώμικους, ανήθικους και άσχετους υπαινιγμούς για να καλύψουν την ανεπάρκεια των επιχειρημάτων τους και των δικών τους σημαντικών ευθυνών. Αντιπροσωπεύουν τη χειρότερη εκδοχή του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού που θα πρέπει σύσσωμη η ελληνική κοινωνία να απομονώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: