Σελίδες

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Κ.Τ. ΕΠΑΘΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Περίπου τρία εκατομμύρια είναι οι μισθοδοτούμενοι από το Δημόσιο και οι πάσης φύσεως συνταξιούχοι, που συνταξιοδοτούνται είτε από το Δημόσιο είτε από τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.Οι μέσες ετήσιες αποδοχές, είναι της τάξεως των 20.000 ευρώ. Το κόστος που συνεπάγεται για το Δημόσιο, είναι 3.000.000 Χ 20 = 60 δις.
Εάν δεν είχε ανατιμηθεί κατά 5% η δραχμή επί Παπαδήμου, έως το "κλείδωμά" της τον Απρίλιο του 2000, αυτή θα ήταν -5%, δηλαδή 3 δις ευρώ.
Συνεπώς στα δέκα χρόνια από την εφαρμογή του ευρώ,
η ζημία που έχουμε είναι: 3Χ10=30 δις ευρώ τα οποία μαζί με τους τόκους αγγίζουν τα 50 δις ευρώ, ζημία για το ελληνικό Δημόσιο.
Κατά σατανική σύμπτωση, τα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου στο χαρτοφυλάκιο της Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) και που αρνείται πεισματικά να "κουρέψει", είναι 50 δις ευρώ! Δηλαδή όσα έφυγαν από το ελληνικό Δημόσιο μέσω της ανατίμησης Παπαδήμου, πήγαν κατευθείαν στην Ε.Κ.Τ.
Επομένως...επαξίως κατέλαβε ο Λ. Παπαδήμος την θέση του Αντιπροέδρου στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και άξιος ο μισθός του! Η Αντιπροεδρία Παπαδήμου στην Ε.Κ.Τ. επιβραβεύτηκε για την τρικλοποδιά που έβαλε στην Ελλάδα!
Δοξάστε τον ή κάντε του ό,τι άλλο νομίζετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: