Σελίδες

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτα πράγματα είπε ο Ν.Σηφουνάκης σε συνέντευξή του Πως αλλάζουν οι καιροί! Από το ζιβάγκο της αντίστασης στην ... Ιταλία, στις αρμάνι γραβάτες των σαλονιών!!!



Μνημείο υποκρισίας αποτελεί η πρόσφατη συνέντευξη τύπου του Νίκου Σηφουνάκη! Στο βίντεο μάλιστα στο σημείο 6:19, το δούλεμα στον Ελληνικό λαό φτάνει στο αποκορύφωμα όταν ο κρητικός που εκλέγεται στη Λέσβο, έφτασε να πει, ότι «η απόφαση των 199 βουλευτών για το μνημόνιο, είναι μια ιστορική απόφαση τόσο διευρυμένη, που ούτε η ένταξη της Ελλάδος στην Ε.Ε δεν συγκέντρωσε τόσα «ναι»!

Ξεχνά προφανώς, ότι η απόφαση της ένταξης στην ΕΟΚ, δεν πήρε τόσα ναι, γιατί τόσο ο ίδιος αλλά όσο και το κόμμα του, με το σύνθημα ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, είχαν παρασύρει τον Ελληνικό λαό σε αντιευρωπαϊκά παιχνίδια! Αυτά έως ότου γίνουν...

κυβέρνηση και … λαδώσει το άντερό τους από τα ευρωπαϊκά προγράμματα και αγκαλιάσουν τόσο το ΝΑΤΟ όσο και την ΕΟΚ ! 
Οι ίδιοι άνθρωποι λοιπόν που μας έφτασαν ως εδώ, σήμερα επαίρονται που διέλυσαν σχεδόν τα πάντα! Φανταστείτε δηλαδή τι θα έλεγαν, αν είχαν καταφέρει να διαλύσουν τα πάντα!

Στη συνέντευξή του παρακάτω, «ανακατεύει» Τρικούπη και Βενιζέλο για να συμπαρασύρει μια ακόμη φορά τον ελληνικό λαό, σε επικίνδυνους δρόμους!
Δρόμους που ο ίδιος δεν έχει διαβεί, μιας και απέχει παρασάγγας από το δράμα που ζει η Ελληνική οικογένεια!

Στο τέλος το παραμυθιού του ο Σηφουνάκης, βγάζει και τον δράκο, που είναι ο «εμφύλιος πόλεμος» που ελλοχεύει αν δεν γίνουμε Ενωμένες πολιτείες της Ευρώπης!

Ο Πολέμιος λοιπόν των συνδικάτων του εγκλήματος, που έδωσε μάχες από την … Ιταλία όπου σπούδαζε, κατά του ΝΑΤΟ και της ΕΟΚ, σήμερα στο τέλος της καριέρας του είναι υπέρ της Ενιαίας Ευρώπης!!! 

Προφανώς, επηρεασμένος από τον σύμβουλό του, όταν ήταν υπουργός Αιγαίου, τον αδελφό Παπανδρέου που πλήρωναν οι Αιγαιοπελαγίτες να συμβουλεύει τον Σηφουνάκη, λες και δεν υπήρχαν άλλοι στον πλανήτη, καλύτεροι απ αυτόν!!!

Προφανώς, η εποχή των ζιβάγκο έχει περάσει προ πολλού και μαζί με τις «αρμάνι» γραβάτες και τα λαμέ σώβρακα, το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει ένα κόμμα του τίποτα! Ένα κόμμα με πολλούς κυρίους … τίποτα!!!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: