Σελίδες

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Το απόλυτα ηλίθιο σχέδιο μας


Με κινητοποιήσεις απαντούν στα νέα μέτρα και τη συμφωνία με την Τρόικα πολιτικά κόμματα και συνδικαλιστικοί φορείς. Πιο αναλυτικά:

Σε 24ωρη Γενική Απεργία προχωρούν σήμερα Τρίτη, οι δύο τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, καλώντας... τους πάντες να κατέβουν στο Σύνταγμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.


Στην συγκέντρωση θα συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί, δικαστικοί, υπάλληλοι των μέσων μαζικής μεταφοράς, ενώ δεμένα θα μείνουν τα πλοία, κλειστά τα καταστήματα, ακινητοποιημένα αστικά,τραμ, μετρό κτλ. Μάλιστα νέα συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012 για την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.

Τρομερό σχέδιο. Και κυρίως.. έχει υλοποιηθεί γύρω στις... 20134 φορές τα τελευταία χρόνια και είναι άκρως πετυχημένο. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και τα ρέστα. Ας βρούμε τους εμπνευστές του να τους παρασημοφορήσουμε με το ανώτατο μετάλλιο ανδρείας και να τους απονεμηθεί ο τίτλος του ευφυέστερου Έλληνα. Μάλιστα άκουσα, πως μέλη της Τρόικας, όταν άκουσαν το σχέδιο δράσης μας, άρχισαν να μαζεύουν τις βαλίτσες τους ζητώντας συγνώμη από τους περαστικούς συμπατριώτες μας.

Με τις ηλίθιες κινητοποιήσεις, το μόνο που καταφέρνετε είναι να ταλαιπωρείτε το μέσο Έλληνα πολίτη, που προσπαθεί να συνέλθει από το ψυχολογικό σοκ που έχει υποστεί, να γονατίζετε περαιτέρω την ελληνική οικονομία και στην ουσία... να μην κάνετε απολύτως τίποτα! Ναι! Είναι 1000 φορές καλύτερο να καθίσετε στον καναπέ σας και να κλαίτε τη μοίρα σας παρά αυτό!
Θέλετε να κάνετε κινητοποιήσεις; Πραγματοποιείστε τις κινητοποιήσεις σας, έξω από τα σπίτια των προδοτών του Ελληνικού έθνους, κλείστε τους στο σπίτι τους, απαγορεύστε τους να γυρίσουν σε αυτό, λιντσάρετε τους εκεί! Νομίζετε ακόμη πραγματικά, ότι τους ενδιαφέρει εάν θα χάσει η Ελλάδα 20.000 ευρώ με το να μη φύγει ένα πλοίο από το λιμάνι; Μα είστε καθόλου καλά; Ποιος χέστηκε και δε μας το είπαν στις ειδήσεις; Τι άλλο πρέπει να κάνουν δηλαδή για να καταλάβετε ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ;

Και για να τελειώνουμε, θεωρώ ΌΛΟΥΣ όσους συμμετέχουν στις ηλίθιες και ανούσιες υποκινούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις, ηθικούς αυτουργούς της κατάντιας της χώρας μας. 

Δέξου το.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: